تناسب اندام و تغذیه, مقالات گروه بل

گرانولا خانگی + سفارش گرانولا بار

گرانولابار

برای خرید گرانولا بار و گرانولا در این سایت در قسمت تماس با ما اقدام نمایید. بهترین قیمت و بهترین حمل و نقل را از مجموعه بلگروپ بخواهید.

از خواص گرانولا و گرانولا بار هر چه قدر بگوییم کم گفته ایم. اما همه میدانند که گرانولا برای میانوعده و صبحانه بسیار مقوی تر از کورن فلکس و غلات صبحانه ای است که در خصوص تولید و ترکیب مواد با ترکیبات مصنوعی تولید میگردند.

طرزتهیه گرانولا خانگی با ترکیبات مقوی

گرانولا خانگی ، برای وعده صبحانه و میان وعده یک غذای کاملا گیاهی خوشمزه است که کالری زیادی دارد. به خاطره مین برخی از علاقه مندان ترجیح میدهند که در خانه به صورت رژیمی و سالم این صبحانه لذیذ را باانواع مغز و آجیل و عسل طبیعی و همینطور میوه های خشک درست کنند.

گرانولا چیست؟

در اصل گرانولا یک صبحانه بسیار مقوی یا میان وعده کامل و یا عصرانه است که ترکیبات اصلی آن را دانه ها ، میوه های خشک ، و غلات تشکیل میدهند. گرانولا خانگی دراین بین به ذلیل داشتن ترکیبات سالم و مغزی بیشترین طرفدار را دارد. خیلی از افراد از گرانولا برای تزئین انواع شیرینی ، دسر و بستنی ، و برای تاپینگ استفاده میکنند.

چرا گرانولا خانگی درست کنیم؟

همانطور که گفته شد گرانولای خانگی بهترین نوع گرانولا است زیرا علاوه بر خوشمزه بودن به طور قطع از مواد تازه و مرغوب درست میشود. همچنین میتوانید هر موادی را مطابق به سلیقه و ذائقه خود در ترکیبات آن بگنجانید.

روش درست گرانولا بسیار آسان و ساده است . بنابراین در صورتی که کودک نوپا در خانه دارید و یا اینکه اهل کوهنوردی و ورزش هستید حتما خوراکی سبک ، مغذی ، و پر کالری را در خانه تهیه کنید.

گرانولا

مواد لازم جهت تهیه گرانولا

شکر: به مقدار لازم

روغن : یک سوم پیمانه

عسل : دو سوم پیمانه

دارچین : یک قاشق غذاخوری

نارگیل خشک : 4 قاشق غذا خوری

کشمش : 4 قاشق غذاخوری

تخم کدو: نصف پیمانه

پسته نیم کوب : نصف پیمانه

بادام نیم کوب : نصف پیمانه

گردوی نیم کوب : نصف پیمانه

پرک جو دو سر:2.5 پیمانه

مراحل آماده سازی و تهیه گرانولا خانگی در فر

در ابتدا روی حرارت غیرمستقیم یا بخار کتری یا سماور عسل را گرم کنید تا نرم و روان شود. سپس دارچین و روغن را به آن اضافه کرده و به خوبی باهم ترکیب کنید.

در این مرحله به این مایه ، جو پرک دو سر را اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.

به مخلوط مایه عسلی و جو دوسر، انواع مغزها مانند پسته ، گردو، تخم کدو، و بادام را اضافه کنید.

نوع مغزها ، به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. از مغزیجات دیگری همچون بادام زمینی ، فندق ، تخم آفتابگردان و غیره نیز میتوانید استفاده کنید.

در این مرحله متناسب با ذائقه خود میزان شیرینی گرانولا را بچشید و تنظیم کنید.

کف سینی فریا هر قالب دیگری را یک لایه کاغذ روغنی بکشید و مواد گرانولا را به ضخامت 2 سانتی متر روی آن بریزید و درون قالب به صورت یکنواخت پخش کنید.

در این مرحله از تهیه گرانولا خانگی ، به مدت 30 دقیقه قالب را در طبقه وسط فر بادمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. چند بار قالب را در زمان پخت از فر خارج کنید و با استفاده از یک کاردک گرانولا را زیر و رو کنید تا همه جای آن کامل برشته شود.

پس از خارج کردن گرانولا از فر، از کاغذروغنی آنها را جدا کنید. سپس بعد از خنک شدن ، پودر نارگیل ، کشمش ، توت خشک ، خرمای خشک خرد شده و هر نوع میوه خشک دیگری را روی آن بپاشید. در یک ظرف درب دار با قرار دادن گرانولا میتوان برای مدت طولانی آن را نگه دارید و استفاده کنید.

این دستورالعمل پخت گرانولا را میتوانید بدون افزودن مواد دیگری درست کرده و مصرف کنید و در صورت نیاز از چاشنی های مختلف و شیرین کننده ها به آن طعم بدهید.

با این روش آموزش گرانولا به صورت آسان و ساده ، برای اضافه کردن هر ترکیبی دست شما باز است و از این نظر محدودیتی وجود ندارد.

گرانولا

نحوه سرو گرانولا خانگی

پس از اینکه در فر مراحل پخت گرانولا تکمیل شد ، در محیط خانه آن را برای سرد شدن قرار دهید و سپس خرد کنید. خیلی از افراد گرانولا خانگی را با شیر یا ماست در کنار سایر میوه های تازه مثب انبه و موز سرو میکنند و از خوردن آن لذت کافی را خواهند برد.

همینطور میتوانید این خوراکی مقوی را به همراه شکلات آب شده تزئین کنید و به عنوان شیرینی سرو کنید. میتوانید این میان وعده مغذی و خوشمزه را موقع پیاده روی و کوهنوردی به همراه خود ببرید و سرو کنید.

نحوه نگهداری گرانولا

برای ماندگاری طولانی تر گرانولای خانگی ، قبل از اینکه به ظرف نگهداری انتقال دهید این رسپی را به یک تابه منتقل کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

در صورتی که در یک ظرف درب بسته گرانولاها را نگهداری میکنید ، میتوانید تا یک ماه آن را مصرف کنید.

نکات کلیدی درباره پخت گرانولا خانگی

گرانولا را وقتی از فر خارج میکنید که حالت ترد و شکننده نداشته باشد. بلکه زمانی سرد میشود سفت و ترد خواهد شد. به دلیل عسلی که گرانولا دارد پس از خارج شدن از فر ممکن است به کاغذ روغنی بچسبد پس سریعا روی کاغذ روغنی آن را قرار دهید.

برای پخت گرانولا خانگی هرگز از قالب نازک استفاده نکنید زیرا گرانولاها باید آهسته بپزند تا طعم آن لذیذتر شود. قالب نازک باعث میشود که گرانولا سریع بسوزد.

میتوانید در گرانولا از مغزها و میوه ها بنا به سلیقه خود استفاده کنید.

میتوانید به این میان وعده لذیذ بعد از پخت ، شکلات چیپسی نیز اضافه کنید.

در صورت داشتن رژیم غذایی و دیابت میتوانید شکر را حذف کنید.

برای تهیه گرانولای خانگی هرگز روغن را حذف نکنید چرا که به ترد و برشته شدن آن کمک بسزایی میکند.

میتوانید برای خوش عطر و بو کردن از ادویه های مختلفی همچون هل ، پودر دارچین ،جوز هندی و زنجبیل نیز استفاده کنید.

آشنایی با انواع گرانولا با طعم های مختلف

گرانولا خانگی را در طعم های مختلف میتوانید درست کنید اما فراموش نکنید که ماده اصلی گرانولا، پرک جو دو سر است. جو دو سر از خواص بیشماری نسبت به جو معمولی برخوردار است و نسبت به آن هضم آسانتر، و نازک تر است. به دلیل داشتن فیبر فراوان جو دو سر برای حفظ کاهش وزن و سلامتی بدن بسیارمناسب است.

میتوانید گرانولا را در طعم های مختلف و با خوراکی های مفید بسیاری سرو کنید.

گرانولا موز و گردو: این نوع گرانولا از ترکیب گردو، موز خشک شده ، جوپرک ، کنجد ، عسل و دارچین درست میشود.

گرانولا بادام و دارچین : این ماده خوراکی از مخلوط کردن آناناس خشک ، جوپرک ، بادام درختی ، تخمه آفتابگردان ، کنجد ، شیره انگور و دارچین تهیه میشود و طعم لذیذی دارد.

سیب و کشمش : این مدل گرانولا طرفداران بسیاری دارد و از ترکیب موادی همچون جو دوسرپرک ، سیب خشک ، هل ، عسل ، کنجد ، تخمه کدو، بادام هندی ، مویز یا کشمش به دست می آید.

گرانولا شکلاتی : هیچ محدودیتی در درست کردن این نوع گرانولا وجود ندارد و میتوانید گرانولای شکلاتی خوشمزه را با ترکیب تکه های شکلات تلخ درست کنید.

گرانولا بار: از ترکیب اصلی مواد گرانولا این ماده غذایی نیز پیروی میکند اما با درصد بیشتری از عسل یا شیرعسلی تهیه میشود. به این صورت که بعد از ترکیب جو پرک دوسر و میوه خشک و مغزها ، به آنها عسل رقیق یا شیر عسلی شده اضافه کرده و با کره آب شده ملوط میکنیم. خرید گرانولا بار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *