گرانولا بر پایه چیست؟
اصول تهیه گرانولا چه خانگی و چه صنعتی بر پایه ترکیباتی است که در زیر بیان نموده ایم تنها کافی است بخواهید بدانید چه چیزی میخورید در آن صورت از ترکیبات مجاز بیشتر و ترکیبات غیر مجاز حداقل استفاده میکنید.
- جو دو سر پرک
- یک شیرین کننده طبیعی یا غیر طبیعی که پیشنهاد نمیگردد
- مقداری روغن آجیل یا میوه خشک (درصورت تمایل) جهت پر انرژی تر کردن
- روغن کانولا یا سایر روغنهای خنثی مانند روغن نارگیل یا زیتون جهت اتصال تمامی اجزای چربی دوست گرانولا یا گرانولابار به هم دیگر
- ادویههایی، مانند زنجبیل یا دارچین آسیاب شده زعفران و هل
- نمک در صورت تمایل حذف گردد.
گرانولا به خودی خود اگر در تایم هایی که متخصص تغذیه شما و یا مربی ورزشی شما تجویز کند مصرف گردد نتایج متفاوتی بر روی بدن خود خواهید دید.
گرانولا برای لاغری
در این صورت تنها در میانوعده و صبحانه و گاهی در وعده شام تان تنها این محصول پیشنهاد میشود به دو دلیل :
- سم زدایی کامل بدن و سیستم گردش خون
- به تعادل رساندن وزن نسبت به قد
گرانولا برای چاقی
در این صورت اگر بلافاصله گرانولا را بعد از وعده های غذایی اصلی در حجم 3 الی 4 قاشق مصرف نمایید نتیجه عکس داده و کاملا چاق کننده و سیر کننده میباشد که البته سه تاثیر شگرف دارد. لازم به ذکر است در رژیم های چاقی هیچ وعده ای کسر نشده بلکه به گرانولا کمک میکند وعده ها و میانوعده ها را در تایم مشخص خود میل نمایید.
- سم زدایی همزمان سیستم گردش خون
- اصلاح روش کار سیستم گوارش در افراد با وزن های کم نسبت به bmi
- به تعادل رساندن وزن نسبت به قد
در انواع گرانولا های مجموعه بلگروپ ما به دنبال بهترین ترکیبات و بالقوه ترین محصول بوده ایم تا بتوانیم با دانش متخصصان تغذیه یک مکمل غذایی عالی و سلامت محور و حتی درمانی را به دوستداران سلامتی عرضه نماییم
در اینجا از خواص کنجد که در گرانولای گرین و سایر گرانولا ها مصرف شده است را بیان نموده ایم لذا خواهشمندیم این دانه شگفت انگیز را بیشتر بشناسید.
مزایای سلامتی استفاده از کنجد
1.رژیم گیاهی با پروتئین بالا
منبع خوبی از پروتئین رژیمی ، کنجد است و این دانه ها را اسیدهای آمینه با کیفیت 20% تشکیل میدهند. بنابراین برای قرار گرفتن در رژیم گیاهی کنجد با پروتئین بالا عالی است . فقط باید روی سالاد ها، نودل ها و سبزیجات دانه های کنجد را خود بپاشید.
2.کنجد از دیابت جلوگیری میکند
کنجد ، دارای منیزیم و دیگر مواد مغذی است که با دیابت مبارزه میکنند. به عنوان تنها روغن خوراکی ، استفاده از روغن کنجد ، در کاهش گلوکز پلاسما در افراد دیابتی حساس و فشارخون موثر است.
3.کنجد برای کاهش فشارخون الی
امروزه در گروه های سنی مختلف ، افزایش فشارخون مشکل سلامتی ، میان زنان و مردان بسیار شایع است. مطالعات نشان داده اند که استفاده از روغن کنجد میتواند پر فشاری خون را کاهش دهد.در این روغن منیزیم موجود به کاهش فشار خون کمک میکند.
در این روغن ، طیف گسترده مواد معدنی و ویتامین های موجود ، میتواند به تقویت سیستم ایمنی تان کمک کند. مواد مغذی کنجد و آنتی اکسیدان ها در مبارزه با عناصر سرطان زا ، به بدن کمک میکنند .
فیتات موجود در کنجد، به داشتن خواص ضد سرطانی معروف است.
4.کنجد برای کلسترول پایین تر
برای پایین آوردن سطح کلسترول کنجد سیاه مفید است . این دانه دارای دو ماده به نام های سسامولین و سسامین است که به گروهی از فیبرها به نام لیگنان ها تعلق دارند.
لیگنان ها که سرشار از فیبر رژیمی هستند ، اثر کاهنده کلسترول دارند.
کنجد سیاه حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتو استرول است که ساختاری شبیه به ساختار کلسترول دارد. نه تنها مصرف این دانه سطح کلسترول خون را پایین میآورد ، بلکه خطر پیشرفت برخی از سرطان ها را نیز کاهش میدهد. در میان دانه ها و مغزها ، دانه کنجد ، بالاترین میزان فیتواسترول را دارد.
5.کنجد مناسب برای پوست سر
مقدار بالای روی ، پوست را الاستیسیته میکند، به ترمیم بافت های آسیب دیده پوست کمک میکند و همچنین به تولید کلاژن نیز کمک میکند.
استفاده منظم از روغن کنجد میتواند خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش دهد .
6.تقویت سلامت قلب با کنجد
با جلوگیری از ضایعات آترواسکلروز، روغن کنجد میتواند با ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد التهابی ، سلامت قلب را تقویت کند.
7.کنجد برای پیشگیری از سرطان
دانه های کنجد بالاترین مقدار فیتواسترول را در بین تمام دانه ها و آجیل ها دارد. دانه های کنجد حاوی ترکیبات ضد سرطان مانند: منیزیم ، فیتیک ، و فیتواسترول هستند.
8.کمک کنجد به کاهش اضطراب
دانه های کنجد حاوی مواد معدنی ضد استرس مانند کلسیم و منیزیم هستند و همینطور به تولید سروتونین در دنیای خواص خوردنی های طبیعی اشاره شد ، که باعث کاهش خلق و خوی خوب ، درد ، و خواب عمیق میشود کمک میکند.
9.کنجد برای درمان کم خونی
به طور خاص دانه های کنجد سیاه غنی از آهن هستند و برای افرادی که ضعف و کم خونی دارند بسیار توصیه میشود.
10.محافظت از آسیب رادیو اکتیو به DNA
در دانه ها و روغن کنجد در برابر آسیب های رادیواکتیو، سسامول موجود از DNA محافظت میکند.
11.کنجد برای درمان آرتریت
در دانه های کنجد محتوای مس موجود ، مانع از آرتریت میشود و مفاصل ، استخوان ها و رگ های خونی را تقویت میکند.
12.کنجد برای جلوگیری از چین و چروک
روغن دانه های کنجد ازاثرات مضر اشعه ماوراء بنفش خورشید و آسیب رساندن به پوست که باعث ایجاد چین و چروک و لک میشود ، محافظت و جلوگیری میکند.
13.کنجد برای تقویت سلامت استخوان ها
از دانه های کنجد یک مشت بیشتر از یک لیوان شیر کلسیم دارد. همچنین مقدار بالای روی نیز باعث افزایش سلامت استخوان ها و تراکم میشود.
دانه های کنجد حاوی مقدار قابل توجهی مواد معدنی ضروری مانند روی ، فسفرو کلسیم هستند.
به صورت منظم مصرف متوسط دانه کنجد میتواند باعث جلوگیری از ایجاد کمبودهای بدن در سلامتی استخوان ها شود. همچنین برای افرادی که از بیماری های استخوانی رنج میبرند، توصیه میشود.
از بروز پوکی استخوان نیز ، دانه های کنجد میتوانند جلوگیری کنند.
14.کنجد برای کمک به سلامت نوزادان
رشد و خواب نوزادان را ماساژ روغن کنجد بهبود میبخشد. در قسمتی که خصوصا پوشک وجود دارد جوش های روی پوست کودک میتواند با مالش روغن کنجد بهتر و حتی محافظت شود و خشکی پوست را از بین میبرد.
15.کنجد خوب و مفید برای سلامت چشم
ارتباطی بین کبد و چشم ها در طب سنتی چینی ، وجود دارد. کبد ، به چشم ها خون را میفرستد تا از عملکرد آن پشتیبانی کند. برای این عملکرد بهترین گزینه ، دانه های کنجد سیاه هستند.
16.کنجد خوب و مناسب برای سلامت دهان و دندان
برای کاهش پلاک دندان ، سفید کردن دندان ها ، و افزایش سلامت کلی دهان و دندان ، هزاران سال است که از مالیدن روغن کنجد روی دندان ها استفاده میشود.
17.خوب و مناسب برای سلامت تنفسی
در دانه های کنجد منیزیم موجود ، کمک میکند تا از اختلالات تنفسی ، اسپاسم هوا و آسم جلوگیری شود.
18.کنجد مناسب برای مو
برای سلامت پوست سر و مو ، روغن دانه کنجد پر از مواد مغذی مورد نیاز است. به تغذیه ریشه های مو کمک میکند و غنی از اسیدهای چرب امگا3 است .
و همینطور پوست سر را مرطوب نگه میدارد ، گردش خون را زیاد میکند ، و در نتیجه رشد فولیکول های مو را بهبود میبخشد.
2 قاشق چای خوری روغن کنجد را با 2 الی 3 قطره روغن اسانس رزماری و یک قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا ترکیب کنید. سپس این ترکیب را به پوست سرتان بمالید و به آرامی ماساژ دهید.
این کار را 2 الی 3 بار در هفته تکرار کنید. مطمئن شوید که موهایتان را با شامپو و نرم کننده عاری از مواد شیمیایی میشویید.
19.کنجد برای بهبود هضم
دانه های کنجد توانایی سایر مشکلات گوارشی و کاهش یبوست را دارند . دانه های کنجد حاوی فیبر قابل توجهی هستند. برای هضم سالم فیبر بسیار مهم است ، زیرا باعث دفع مواد زائد میشود و سپس از طریق روده بزرگ به راحتی حرکت میکند. به همین خاطر فیبر مانع انسداد روده میشود.
همچنین روده بزرگ یا کولون را سالم نگه میدارد و احتمال ایجاد مسائل جدی سرطان و دستگاه گوارش را کاهش میدهد.
20.کنجد برای کاهش التهاب
دانه های کنجد همچنین به کاهش التهاب در استخوان ها ، مفاصل ، و عضلات کمک میکند. با این حال در خوردن آنها نباید زیاده روی کرد.
21.کنجد مناسب برای پوست
از آنجایی که دانه های کنجد غنی از خواص ضد التهابی است برای سایر مسائل پوستی و بهبود قرمزی حیاتی و ضروری است. همچنین به از بین بردن عفونت های پوستی و پاتوژن ها کمک میکند.
دانه های کنجد دارای SPF و آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که از اشعه رادیکال های آزاد و UV خورشید محافظت میکنند. فقط یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری از دانه های کنجد پودرشده را با یکدیگر ترکیب کنید و روی پوست خود اعمال کنید.
این کار را یک یا دوبار در هفته تکرار نمایید.
22.تقویت گردش خون با کنجد
گردش خون را دانه های قدرتمند کنجد بهبود میبخشند ، افسردگی و استرس مزمن را از بین میبرد و بدن را سم زدایی میکنند.
23.کنجد برای تقویت عملکرد متابولیک
برای سلامت کلی بدن ،متابولیک ، یک کلید حیاتی است. به بدن سطح بالایی از انرژی را میدهد و عملکرد ها را بهبود میبخشد و سبب رشد سلولی میشود. علاوه بر این کنجد که در داخل بدن شکسته میشود غنی از پروتئین است. . اجزاء آن در عملکردهای مختلف بدن مورد استفاده مجدد قرار میگیرد.
مصارف دانه های کنجد
بسیار دانه های کنجد متنوع است . دارای طعم ملایم و کمیابی است و در سراسر جهان در بسیاری از دستور پخت ها مورد استفاده قرار گرفته است.
میتوان کنجدها را خام مصرف کرد، اما بیشترین کاربرد آن این است که یا بپزید و یا به غذاهایتان اضافه کنید. در اکثر مواقع آنها را به صورت برشته روی نان و یا روی سالاد اعمال میکنند.
به خصوص در جنوب شرقی آسیا ، در بسیاری از دستورالعمل های غذاهای دریایی از دانه های کنجد به صورت چشمگیری استفاده میشود.
مزایای دانه کنجد برای کاهش وزن
4 دلیل که دانه های کنجد میتوانند به شما کمک کنند تا شکم خود را صاف کنید:
1.کنجد سرشار از فیبر رژیمی
محتوای بالای مواد معدنی دانه های کنجد و فیبر رژیمی میتواند به بهبود روند هضم و افزایش سوخت و ساز بدن کمک کند. برای مدت طولانی غذاهای غنی از فیبر بدن شما را سیر و پر نگه میدارد، چرا که برای هضم آنها زمان زیادی نیاز است و سیستم گوارش شما کالری بیشتری را میسوزاند.
2.دانه های کنجد منبع غنی از پروتئین طبیعی
یک منبع عالی از پروتئین طبیعی ، دانه های کنجد هستند که میزان گرسنگی را کاهش و میزان متابولیسم را افزایش میدهد. و به کاهش وزن از طریق اجتناب از مصرف بیش از حد کالری کمک میکند. رژیم های غذایی حاوی پروتئین میتواند به شما کمک کند، چربی از دست بدهید ، اما ماهیچه هایتان را حفظ کنید.
3.کنجد سرشار از لیگنان ها
دانه های کنجد که کمک میکند ، چربی بیشتری بسوزانید ، حاوی مواد شیمیایی معروفی به نام نیگنان هستند.
4.دانه های کنجد یک منبع عالی از کلسیم
یک منبع عالی از کلسیم دانه های کنجد هستند ، که نه تنها باعث افزایش سلامت استخوان میشود ، بلکه در کاهش وزن نیز موثر است . علاوه بر این در دانه های کنجد آنتی اکسیدان های موجود به محافظت از سلول ها در برابر فشار اکسیداتیو کمک میکند و سموم را از بدن دفع مینماید.
عوارض های جانبی و آلرژی ناشی از مصرف بیش از حد کنجد
دانه های کنجد مانند سایر خوراکی های دیگر، نیز در حد معمول باید مصرف شوند و مصرف بیش از حد آن ممکن است باعث ایجاد برخی از مشکلات شود مانند:
وزن ناسالم بدن
سرطان سینه
ریزش مو
سقط جنین
عفونت پوستی
افزایش سطح قند خون
آلرژی
مشکلات روده و کولون
گرانولا ی سالم را از کجا خریداری کنیم؟
این گرانولا در مجموعه بلگروپ به یک محصول تاپ تبدیل شده است و تمامی افرادی که از این محصول بالقوه استفاده نموده اند از مشتریان ثابت شده اند.
گرانولا بل یک محصول بدون نگهدارنده
تنها کافی است از محصولات بلگروپ خریداری نمایید که از پر محتوایی گرانولای این مجموعه لذت خود را در خرید خود خواهید چشید.
Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon every day. It will always be useful to read through articles from other writers and use a little something from other websites.