تناسب اندام و تغذیه, سبک زندگی, مقالات گروه بل

گرانولا برای ورزشکاران 2 | گرانولا و مغز ها برای لاغری

گرانولا

در مقاله قبلی به دنبال گرانولایی که بتواند برای ورزشکاران کار آمد باشد صحبت کردیم. گرانولا برای ورزشکاران+گرانولا برای حجم

اینکه میانوعده قبل از تمرین چه بخوریم؟

در اینجا میخواهیم در مورد میانوعده بعد از تمرین به شمار راهکار ارائه بدهیم.

میان وعده های بعد از تمرین چه بخوریم؟

بعد از تمرین سوخت رسانی به بدن یکی از کارهای مهمی است. که حتما باید هر ورزشکار انجام دهد. خوردن غذا کمک شایانی به بازسازی بدن انجام میدهد. اگر که تمرین شما بیش از یک ساعت طول کشید. پس به دنبال غذاهای ترکیبی مقوی ( به اصطلاح کومبو) باشید. که در بردارنده بیشترین ویتامین ها و مواد معدنی هستند. ( یعنی 30 تا 60 گرم کربوهیدرات، بین 8 تا 5 گرم چربی، و بیش از 20 گرم پروتئین) بهترین تایم برای خوردن؟ اگر تمرین شما متوسط و یا کوتاه است بهتر است تا وعده غذایی اصلی تان صبر کنید. اما اگر تمرین سخت و سنگینی به مدت بیش تر از دو ساعت انجام داده اید. باید بین 30 تا 60 دقیقه برای تامین سریع گلیکوژن بعد از ورزش غذای تان را میل کنید.

 

آجیل

خوردن آجیل مخلوط ، اولین پیشنهاد ما به شما است.

از هر آجیل در زمان خرید یکی دو کیلو تهیه کنید. و بعد به نسبت مناسب آنها را با هم مخلوط کرده. و برای هر جلسه تمرینی در بسته های کوچک کنار بگذارید. دومین پیشنهاد ما به شما ، با شیرین کننده ای سالم مثل عسل پنکیک پروتئینی است. پودر پروتئینی مورد دلخواه خود را انتخاب کنید. ( ترجیحا بدون شیرینی و پروتئین خالص) و سپس مشغول پختن پنکیک با افزودنی های آن شوید. مطمئن باشید که پنکیک های پروتئینی خیلی خوشمزه تر از شیک های پروتئینی است. که در ورزش معمولا مصرف میشود.

میان وعده بسیار خوشمزه و ساده دیگر ماست و موز یونانی ( یا ایسلندی) همراه با کره بادام زمینی است. مخلوط اینها هم کربوهیدرات ، هم چربی و هم پروتئین مورد نیاز بدنتان را تامین میکند.

میتوان به شکلات های غنی شده هم برای بعد از ورزش مانند یک وعده عالی نگاه کرد. حتی در منزل هم میتوانید آنها را تهیه کنید. در قالب های مخصوص کافی است بادام زمینی و شکلات مایع بریزید. و بعد داخل یخچال برای سفت شدن قرار دهید. برای بازسازی یک بدن خسته چیز دیگری که خیلی ها قدرتش را نادیده میگیرند. با کره بادام زمینی و موز نان تست است. میتوانید آن را به سادگی شما درست کنید. و روی نان دانه های خاشخاش هم پخش کنید. البته برای جلسات تمرینی طولانی و سنگین باید گفت که این تمرین بهتر است.

شاید بسیاری از مواقع چیز دیگری که در دسترس شما باشد. باقی مانده غذای ظهر یا شب قبل است.

مقداری لوبیای سبز، مقداری جوجه یا مرغ ، و سیب زمینی شیرین میتواند یک وعده سبک عصرانه باشد. که بعد از ورزش نوش جان میکنید.

مورد مشابه قبلی به همراه پیاز سرخ شده جوجه و پاستا و بروکلی بخارپز است. که کربوهیدرات های پیچیده و پروتئین کافی را وارد بدن شما میکند.

برای تهیه یک ساندویچ خوب فقط محدود به مواد رایج نیستید. یک دستور پخت عالی این است. داخل مایکروویو پختن تخم مرغ و سبزیجات ، و بعد قرار دادن سبزیجات و سفیده ی تخم مرغ با گوجه فرنگی و پنیر داخل نان همبرگر.

با بررسی قبلی دستور تهیه تمام این غذاهای ترکیبی آماده و به شما معرفی شده است.

گرانولا

روش هایی برای تغذیه سالم در ایام عضله سازی و باشگاهی در زیر در قالب رسپی ارائه میگردد.

ورزشکاران عزیز اوتمیل با شیر یا بدون شیر دوست دارید ؟ دو روش تهیه اوتمیل با شیر و  بدون شیر در زیر شرح داده شده است.

راه های زیادی برای رسیدن به  تناسب اندام وجود دارد. یکی از بهترین و خوشمزه ترین راه ها برای داشتن یک روز جذاب فیتنسی که به سفارش مربیان ورزشی و متخصصان تغذیه پیشنهاد میشود. درست کردن انواع اوتمیل با رسپی های مختلف است.

اوتمیل یک غذای سریع و آسان است. که میتوانید به عنوان صبحانه یا به عنوان میانوعده های قبل از ناهار یا برای عصرانه تهیه و میل نمایید.

خواص بیشمار اوتمیل زیاد است. اما از مهمترین خواص آن میتوان گفت که :

وجود فیبر چند برابری جو دو سر پرک در مقابل واریته های دیگر جو از ارزشی است که این محصول کشت شده دارد. و در مقابل انواع بیماری های سیستم گوارشی مقابله وجلوگیری مینماید. خاصیت سیری پذیری بالای این ماده غذایی جهت رعایت قانون حجم کمتر مواد غذایی در مقابل محتوای بیشتر در رژیم های تناسب اندامی ، فیتنسی ، لاغری و … از شگفتی های اوتمیل میباشد.

  • بهبود بینایی و ممانعت کننده شب کوری و آستیگماتیسم
  • خون سازی و انرژی بالا
  • کنترل قند خون
  • کاهش سطح کلسترول خون

در اینجا دو دستور خاص و عالی اوتمیل با شیر و اوتمیل بدون شیر قرار داده ایم. تا با هم درست کنیم و لذت سلامتی و زیبایی را با هم تجربه کنیم.

 

گرانولا

رسپی اوتمیل همراه با شیر

اوتمیل باآناناس و نعناع :

مواد لازم

اوتمیل پخته یک فنجان چای خوری  همراه با نصف فنجان آناناس خردشده

یک قاشق غذا خوری  برگ نعناع تازه خردشده.

یک قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده.

دو فنجان شیر

روش های پخت اوتمیل چیست؟

اوتمیل گرم

برای تهیه اوتمیل گرم یک فنجان جو دو سر پرک را داخل یک لیوان شیر کم چرب بگذارید بجوشد.

سپس با توجه به جذب شیر توسط دانه های جو دو سرپرک و ماندن در دمای اتاق یک ترکیب گرم و با دوام بالا خواهید داشت. با انتخاب یک ظرف زیبا و دلخواه مابقی مواد لازم را به اوتمیل گرم اضافه مینماییم.

دقت نمایید هر چه قدر با سلیقه اوتمیل را آماده کنید جذابیت ، اشتها و اعتماد به نفس بالایی را تجربه خواهید کرد . میزان مصرف شیر با توجه به دلخواه شما میتواند کم یا زیاد باشد.

 

رسپی اوتمیل بدون شیر با انگور قرمز

موادلازم:

جودوسرپرک یک فنجان

آب نصف فنجان

کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری

انگور قرمز یک فنجان

طرز تهیه اوتمیل بدون شیر :
  • ابتدا جو دو سر پرک را در میزان آب روی شعله بپزید تا نرم و کاملا پخته شود.
  • سپس ترکیب آماده شده را داخل ظرف دلخواه ریخته و میگداریم تا به دمای اتاق برسد.
  • کره بادام زمینی را با قاشق روی جودوسر پرک پخته شده میریزیم.

نکته : پیشنهاد میکنیم از کره بادام زمینی رژیمی بل استفاده نمایید. چرا که کره بادام زمینی رژیمی بل ارگانیک و بدون قند و نگهدارنده بوده و قاشق خوری بسیار بالایی دارد. ( روان تر از کره های بازار ) تنظیم رئولوژی کره توسط متخصصان صنایع غذایی در شرکت انجام شده است و مشتری پسندی بالایی به همراه دارد.

اگر میخواهید اوتمیل شیرینی مصرف کنید یک یا دو قاشق عسل یا شیره خرما میتواند جذاب باشد و سپس انگور ها را دو نیم کرده و  با سلیقه روی ترکیب میریزیم، حین میل میتوانید ترکیب را مخلوط کرده تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

 

گرانولا

استفاده از آجیل در رژیم های روزانه و ورزشکاری

استفاده از خشکبار با در نظر گرفتن طعم و مزه و همچنین مزایای فوق العاده ی آنها در کشور ما و بسیاری از کشورهای دیگر ، طرفداران بسیار زیادی را در بر داشته است. با در نظر گرفتن اهمیت استفاده از خشکبار مخصوصا آجیل ها ، برندهای بسیار زیادی اقدام به تولید و بسته بندی انواع این محصولات نموده اند. یکی از برندهای مطرح که با استفاده از نیروهای کاری متخصص و زبده در این راستا ، توانمند و نامی بوده است، برای مجموعه بلگروپ می باشد. این مجموعه  با عرضه ی محصولات فوق العاده و با کیفیت ، توجه بسیاری از بازارهای داخلی و خارجی را به سمت خود معطوف داشته است. گرانولا بل همراه با مغز ها و دانه های بالقوه یکی از معروف ترین محصولات این برند می باشد که با در بر داشتن خصوصیات منحصر بفرد ، بازار پر رونقی را برای خود رقم زده است.

 

ویژگی های متمایز کننده در آجیل گرانولای بل :

همواره تست طعم های جدید ، لذیذ و دلپذیر برای کلیه افراد جذاب و قابل توجه می باشد. مجموعه بلگروپ با در نظر گرفتن این معقوله ، از چاشنی های فوق العاده و لذیذی برای طعم دهی و همچنین ایجاد محصولات چند بعدی به جای محصولات تک بعدی استفاده نموده است. از این رو با تهیه آجیل بل ، شاهد طعم بی نظیر و خلاقانه ای هستید که شاید هرگز استفاده نکرده باشید. یکی از برجستگی های قابل توجه در تولید این محصولات ، استفاده از مشاوره های صحیح و کاربردی متخصصین تغذیه می باشد. از دیگر ویژگی های متمایز کننده در این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. ترکیبات فوق العاده :

استفاده از ترکیبات متفاوت و انرژی زا ،یکی از تفاوت های این آجیل با دیگر آجیل های موجود در بازار انواع گرانولا به شمار می آید. از ترکیبات استفاده شده در این محصول می توان به موارد زیر را نام برد:

  • پسته :

از اصلی ترین ترکیبات یک آجیل می توان به پسته اشاره نمود. اما برای اینکه آجیل مورد استفاده کیفیت فوق العاده ای را در بر داشته باشد. استفاده از پسته های خندان و با کیفیت بسیار مهم و ضروری می باشد. پسته هایی که از سم آفلاتوکسین برخوردار نبوده و همچنین به صورت کاملا طبیعی خندان گشته اند، مرغوبترین پسته برای آجیل بل خواهند بود. مغز پسته های استفاده شده درون آجیل باید با رنگ سبز و ابعاد مناسبی خودنمایی کنند، که در گرانولاهای مجموعه بلگروپ با تشخیص متخصصان برای هر ترکیب گرانولا استفاده میشود

  • خلال بادام :

از دیگر مواد استفاده شده در درون این آجیل ها ، خلال بادام می باشد. مهمترین خصوصیت خلال بادام مرغوب و با کیفیت ، طعم لذیذ و عدم تلخی در آنها می باشد. درشتی و رنگ مناسب خلال بادام نیز نشان از کیفیت بی نظیر این محصول می باشد. خلال بادام هایی که دارای لکه های قهوه ای و یا رنگ تیره هستند، کیفیت مناسبی را در بر نخواهند داشت. این گروه از مغز را در معمولا در سفارش های خاصی طبق تشخیص متخصصان استفاده میشود.

  • فندق خام:

فندق بل یا هازل بل نیز از دیگر مغزهای استفاده شده در تولید آجیل بل می باشد. فندق با برخورداری از مزایای بسیار زیاد برای بدن بسیار مفید و مناسب گرانولای شکلات تلخ در کنار شکلات مرغوبش خواهد بود. برخوردرای از مواد مغذی و پروتئین ، این مغز را به یک خشکبار ایده آل تبدیل نموده است. استفاده از این محصول برای درمان برخی از بیماری ها توسط پزشکان طب سنتی بسیار پیشنهاد شده است.

  • سلامت سیستم قلبی
  • دستگاه گوارش ،
  • تقویت عضلات و استخوان ها
  • و … از مزایای استفاده از این مغز آجیلی خواهد بود.
  • مغز کدو :

مغز کدو نیز یکی از مغزهای استفاده شده در گرانولا بل از نوع گرانولا فیتنس می باشد که با برخورداری از فواید بی نظیر مورد توجه بسیاری از متخصصین تغذیه بوده است. این محصول سرشار از مواد معدنی و برخی از ویتامین ها می باشد که نقش موثری را در بدن ایفا خواهد نمود. از مزایای مصرف این محصول می توان به کاهش سطح کلسترول نامناسب در بدن ، خاصیت آنتی اکسیدانی ، تقویت عملکرد سیستم دفع ادرار و … اشاره نمود.

آجیل بل

  1. موارد استفاده گسترده :

آجیل بل در ترکیبات گرانولا بل به نحوی طراحی و تولید شده است که موارد استفاده ی گسترده ای را در بر خواهد داشت. از موارد استفاده ی این محصول می توان به :

  • استفاده به عنوان میان وعده ی لذیذ و دلپذیر
  • جهت طبخ کلیه غذاهای ایرانی و خارجی
  • استفاده به صورت طعم دار و خام
  • استفاده برای پذیرایی از مهمانان خاص
  • استفاده برای تهیه دسر و برخی از سالادها

و بسیاری از موارد دیگر که افراد با یکبار تست این محصول می توانند انتخاب های هوشمندانه ای را انجام دهند.

مجموعه بلگروپ

  1. طعم لذیذ و لاکچری :

یکی دیگر از خصوصیات این آجیل ، برخورداری از طعم جدید و دلپذیر می باشد. طعم فوق العاده در این آجیل کلیه افراد را برای استفاده از آن ترغیب خواهد نمود. این محصول با برخورداری از عطر و طعم فوق العاده ، می تواند خاطره ای به یاد ماندنی و لذیذ را از تست یک آجیل مرغوب ایرانی در کنار غلاتی همچون کینوا ، گرانولا ، اوتمیل ، چیاسید و …  برای اقشار مختلف بر جای بگذارد.

گرانولا

هدف مجموعه بلگروپ از تولید محصولاتی بر پایه آجیل:

 شرکت دانه های ارگانیک بهراد با نام مجموعه بلگروپ با هدف اصلی و مهم ایجاد طعم های فوق العاده و دلنشین با استفاده از محصولات ارگانیک و طبیعی و همچنین ارتقاء ارزش غذایی محصولات از تک بعدی به چند بعدی بودن با استفاده از چاشنی های مرغوب و بی نظیری مانند انواع طعم دهنده های اصلی و ارگانیک ، تاسیس گشته است. این شرکت با جلب رضایت و اعتماد مصرف کنندگان ، همواره از جایگاه ارزشمندی برخوردار می باشد . عرضه ی محصولات بی نظیر و فوق العاده نیز یکی از نقاط عطف در کسب موفقیت برای این برند خواهد بود.

هچ میدانید که اگر مغز ها را در برنامه غذایی روزانه خود بیاورید چقدر میتوانید بر روی سلامت جسم و جان و روان خود و خانواده خود سرمایه گذاری بلند مدت بکنید

اینکه در شرکت دانه های ارگانیک بهراد با در نظر گرفتن قیمت گزاف مغز های آجیلی در بازار ، آنها را با سایر دانه پر ارزش دیگری که هم از نظر قیمت مقرون به صرفه شده است  و هم توانسته محصولات درمانی ، سلامت محوری ، پیشگیری و فیتنس فراهم کند یک نعمت و ارزش و بار امانتی است که بر روی دوش دست اندرکاران مجموعه بلگروپ گذاشته است که با دیدن افراد سالم تر و هدفمند جامعه خروش و هیجان و انرژی موتور پر قدرت حرکت به سمت تعالی را برای این شرکت به دست خواهد آورد که چه چیز میتواند از این شیرین تر و پیروزمندانه تر باشد؟

گرانولا

راهنمایی برای خرید گرانولا بل :

شرکت دانه های ارگانیک بهراد با برخورداری از مشاوران متخصص و با تجربه در زمینه ی ارائه ی اطلاعات مناسب و مفید گامی هدفمند برای فروش اینترنتی محصولات خود برداشته است. این برند با در نظر گرفتن مشغله های کاری افراد اقدام به فروش اینترنتی محصولات خود نموده است. فروش اینترنتی در این برند مزایای فوق العاده ای را برای خریداران در بر خواهد داشت. از جمله این مزایا می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • قیمت مناسب خرید
  • سرعت بالا در سفارش
  • کیفیت فوق العاده ی محصولات
  • عدم صرف هزینه های رفت و آمد
  • ارسال رایگان کالا
  • دریافت کالا در مکان تعیین شده و …

خرید اینترنتی گرانولا بل و سایر محصولات بالقوه مانند پکیج های درمانی و سلامت محور بل با کیفیت و مرغوب برای کلیه افراد امکان پذیر می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *