درست فهمیدید گرانولا علاوه بر خواص رژیمی و سم زدایی که دارد و همچنین خواص درمانی میتواند مایه تقویتی و رشد در کودکان شود.
گرانولا برای شیردهی
گرانولا به مادر پس از زایمان کمک میکند قند خون خود را کنترل کند ، گرانولا میتواند به تناب اندام مادر بعد از زایمان کمک کند. این گرانولا میتواند شیری مقوی و با ارزشی را برای مادر فراهم کند. تا نوزاد دلبندتان بهترین و مقوی ترین مواد مغذی را در شیر مادر دریافت کند.
گرانولا محصولی است که هم به نیاز های مادر کمک میکند و هم توقعات جنین و نوزاد را بر طرف میکند.
اصلی ترین نکته گرانولاهای معرفی شده تخصصی طراحی شدن این محصول بر پایه نیاز بدن افراد در سنین و در هر شرایطی هستند. صورت گرفته و همچنین بر پایه سلامت محوری و در اوج زیبایی و تناسب اندام و رشد خواهید بود تولید شده است. این همان چیزی است که در مجموعه بلگروپ به دنبال آن هستیم.
تنها کافی است گرانولا را در انواع مختلف آن در همین سایت تهیه کنید. تا با بهترین بسته بندی درب منزلتان تحویل بگیرید و پایه ثابتی برای سلامتی و فرزندتان برای مصرف گرانولا شوید.
گرانولا برای امتحانات
گرانولا را برای صبحانه ای استفاده کنید که بعدش امتحان دارید.
امتحان کنکور دارید؟
امتحان پایان ترم دارید؟
یا امتحان هوش دارید ؟ تنها کافیه که معده تان سبک و خونی پر از گلوکز سالم برای فعالیت های مغزی داشته باشید.
دوستان برای اینکه گرانولا کاملا متنوع و عالی سرو کنید. اینجا براتون دستور های شگفت انگیزی آوردیم. تا در شادی و لذت بعد از سرو شریک تون شویم.
بیایید در مورد روش های سرو گرانولا با چند نمونه رسپی یا دستور در زیر مطالعه کنیم. و یاد بگیریم و برای خودمون و مهمون هامون و خونواده مون درست کنیم.
طرز تهیه گرانولا با شیر عسل
یکی از تنقلات مقوی ، سالم ، و خوشمزه گرانولا میباشد. که به عنوان صبحانه و میان وعده میتوان مصرف کرد. گرانولا از ترکیب غلات مانند ( جو دو سر پرک ، پرک جو ، برنج بو داده ، و پرک کینوا و…) به همراه انواع آجیل ها و مغزها ، و میوه های خشک ( مانند خرما و کشمش و…) و یک ماده شیرین کننده مثل : سیروپ ، شکر قهوه ای ، و عسل تهیه میشود.
معمولا گرانولا همراه ماست یا شیر، و میوه های تازه مثل موز و توت فرنگی سرو میشود. و یا اینکه به عنوان تاپینگ بستنی و بعضی از شیرینی ها و دسرها استفاده میشود. و به صورت گرانولا بار هم صد البته درست میشود.
خصوصا برای صبحانه یکی از مزیت های خوردن گرانولا این هست که روزمان را با یک خوراکی مقوی اما کم کالری شروع میکنیم. که آدم را به مدت طولانی سیر نگه میدارد. و سبب میشود در طول روز پر خوری نکنیم.
طرز تهیه یکی از گرانولاهای خوشمزه را اینجا تصمیم گرفتیم که ارائه دهیم.
تا الان حتما دیگه همه ی شما از اهمیت گرانولا به عنوان صبحانه ، میان وعده سالم ، و حتی شام اطلاع دارید. و این وعده غذایی را دوست دارید در خانه درست کنید.
یکی از خوشمزه ترین گرانولاها که طرفداران بسیاری دارد. گرانولا بار شیر عسلی است. که از شدت خوشمزگی اعتیاد آور میباشد. و در صورت مصرف آن ، دوباره هوس خواهید کرد.
پس بهتون اخطار میدم که همین اول کار خودتون رو کنترل کنید. و فقط بعضی از مواقع سراغ درست کردن این عشق جان بروید.
برای درست کردن این خوشمزه جان جذاب اینارو احتیاج دارید.
مواد لازم برای تهیه گرانولا با شیر عسلی
خرما خشک خرد شده 50 گرم
شیر عسلی 200 گرم
تخمه کدو 30 گرم
کنجد 30 گرم
پودر نارگیل 30 گرم
بادام زمینی بو داده 50 گرم
جو دو سر پرک 150 گرم
به غیر از ترکیبات اصلی گرانولا ، یادآوری میکنیم. که اینجا شیرعسلی و جو دو سر پرک هستن. میتوانید بقیه ترکیبات را به دلخواهتان تغییر بدهید.
داخل یک سینی بزرگ جوی دو سر را بریزید. و به مدت 10 دقیقه در فر 160 درجه سانتی گراد قرار دهید. به صورت کاملا یکنواخت برای تست شدن. دوباره مجموعه را هم بزنید.
در مرحله بعدی بادام زمینی ، جو ، خرما ، تخمه کدو، و پودرنارگیل را با هم مخلوط کنید.
با یک تکه بزرگ کاغذ روغنی کف قالبتان را با فویل بپوشانید. و قالب را خوب چرب کنید. داخل قالب گرانولا را بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده اش کنید.
محتوای داخل آن و قالب را داخل فر 130 درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار دهید. تا کمی گرانولامون طلایی شود.
از فر پس از اینکه خارج کردید. به مدت زمان تقریبا یک ربع صبر کنید. تا خنک بشود. و بعد کاغذ روغنی یا لبه های فویل را بگیرید. به راحتی از قالب خارجش کنید. و به اندازه دلخواهتان ببرید. میتوانید این گرانولا بار را به مدت یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. و به عنوان میان وعده یا صبحانه مقوی نوش جان فرمایید.
کالری گرانولا با شیر چقدر است؟
گرانولا یم منبع عالی از پروتئین ، فیبر ، و کربوهیدرات است و به دلیل ترکیبی که دارد. اگر برای اضافه وزن خود نگران هستید. در مصرف گرانولا زیاده روی نکنید، چون با شیر هر کاسه گرانولا حدود 245 کالری دارد. البته در ترکیب گرانولا این کالری بستگی به موادی دارد که استفاده کرده اید.
مثلا اگر در ترکیب آن از هیچگونه شیرین کننده ای استفاده نکنید. کالری پایین تری خواهد داشت.
5 روش خوشمزه برای خوردن گرانولا
بستنی ، گرانولا
برای خوردن گرانولا یکی از روش های مورد علاقه ما، لذت بردن از آن در کنار بستنی خود در نظر بگیرید. با بستنی خامه ای و لطیف ، طعم شور و شیرین گرانولا ترکیب میشود.
با گرانولا این بستنی ها و انواع توت ها ، طعم دلپذیری را به همراه دارد. و با انواع بستنی و توتها با پروتئین بالا به آن تغییر میدهد.
هر لقمه پر از مقداری ترشی، ترد ، و شیرینی است. در نان های سنتی با همان بافت خامه ای که دوست داریم. اما در هر لقمه با مواد مغذی بیشتر این غذا را میتوان به عنوان میان وعده و یا بعد از غذا میل کرد.
پای بستنی گرانولا
چه چیزی بهتر از گرانولا و بستنی؟ گرانولا و بستنی تبدیل به پای شد. این پای بستنی گرانولا را میتوان در چند دقیقه درست کرد و برای یک عصر گرم ، یک خواراکی عالی به شمار میرود.
یک لایه گرانولا را ابتدا کف یک تابه شیشه ای قرار دهید. با سس شکلات روی آن بریزید. و بعد با بستنی بپوشانید. روی آن را با مقدار زیادی گرانولا اضافه کنید. سپس در فریزرآن را قرار دهید تا سفت شود. زمانی که آماده سرو شدید سس کارامل بپاشید و لذت ببرید.
ماست ، گرانولا
راهنمای نحوه خوردن گرانولا بدون ماست کامل نخواهد بود. میتوان در صبح برای صبحانه یا بعدازظهر برای یک میان وعده سالم ، ماست و گرانولا را میل کرد.
پارافی ها بسیار ساده هستند. که در کنار هم قرار میگیرند. و زمانی که با انواع توت های تازه و میوه ها ترکیب میشوند. در روز مواد مغذی زیادی را جمع میکنند.
این پارافه میوه ، ماست و گرانولا با گرانولا جو دوسر عسلی ما ساخته شده. و به آرامی با خوشه های برشته شده از غلات کامل ، جو دوسر، عسل و کمی وانیل ، و شکرنیشکرساخته شده است.
میتوان مستقیما این گرانولا را از کیسه خورد. و یا به عنوان غلات صبحانه سرو کرد. اما ما آن را خصوصا وقتی که لایه لایه و به صورت پارفه در میآید دوست داریم.
به عنوان پایه خود از پنیر خامه ای و ماست استفاده کنید. سپس میوه هایی مانند : موز، کیوی ، توت های یخ زده و پرتقال را اضافه کنید. کمی دارچین و عسل طعم ها را کامل میکند و جوانه های چشایی را هیجان زده میکند!
میتوانید اگر عجله دارید. این گرانولا پارفی نمک دریایی افرا را نیز امتحان کنید. که تنها دو ماده نیاز دارد. گرانولای تابه پخت دریایی با نمک افرا را با ماست بپوشانید.
میوه های تازه ، خرده های شکلات ، و یا حتی آجیل را اگر میخواهید خلاق باشید را اضافه کنید.
کاسه آکای
یکی دیگر از خوشمزه ترین روش های خوردن گرانولا ، کاسه های آکای با طعم تازه و میوه ای هستند.
به علاوه آنها برای تقویت بیشتر مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها ، گرانولای خوشمزه شما را با ماده فوق العاده غذایی آکای جفت میکنند.
گرانولا و شیر
در روزهای شلوغ و بی حوصلگی مصرف گرانولا با شیر یک ترکیب خوش طعم است. آماده کردن این ترکیب نیاز به زمان زیادی ندارد. و بسیار راحت است. در ظرفی به راحتی گرانولا را باشیر مخلوط کنید. در این ترکیب از گرانولای نوتلا ، کرن بری ، فندق و بادام استفاده کنید.
با میل کردن این صبحانه مطمئن باشید که به تمام کارهای روزانه خود سروسامان خواهید داد. برای میل گرانولا البته روش دیگری در روزهای سرد با شیرگرم وجود دارد. در قابلمه یک فنجان شیر را گرم کنید. گرانولای مورد پسند و علاقه خودتان را به آن اضافه کنید. این ترکیب را هم بزنید تا گرانولا جذب شیر شود. سپس به صورت گرم این معجون خوشمزه را میل کنید.
طرز تهیه گرانولا با شیر
یک خوراکی خانگی فوق العاده گرانولای گرمسیری است. که مستقیما شما را به مناطق استوایی میبرد. ترکیب این گرانولا با شیر، یک غذای کامل محسوب میشود.
مواد لازم :
1 فنجان شیر
¼ فنجان کنجد
¼ فنجان دانه چیا
همچنین ¼ فنجان کشمش بی دانه
¾ فنجان مخلوط میوه خشک استوایی خرد شده. ( یا فقط موز و نارگیل پرک)
¼ قاشق چای خوری نمک
1 تا 2 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده 4 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین، ذوب شده.
½ فنجان عسل
2 قاشق غذاخوری زنجبیل کریستالی ریز خرد شده. (اختیاری)
3/1 بادام درشت خرد شده.
5 فنجان جو دو سر پرک نپخته
طرز تهیه :
با دمای 350 درجه فر را فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ ، بادام و جو و در صورت تمایل زنجبیل کریستالی شده را با هم ترکیب کنید.
در یک کاسه کوچک ، کره ، عسل ، زنجبیل آسیاب شده و نمک را با هم ترکیب کنید.
با مخلوط جو دوسر آنها را ترکیب کنید.
به طور یکنواخت مواد را روی قالب یا سینی لبه دار پهن کنید.
اجازه دهید به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزد و هر5 دقیقه هم بزنید.
از فر مواد را خارج کرده و فورا میوه های خشک را با آن مخلوط کنید.
اجازه دهید کاملا خنک شود.
به عنوان غلات صبحانه همراه با شیر سرو کنید.
بسیار طرز تهیه این خوراکی ساده بوده و منبع عالی بسیاری از مواد مغذی ، از جمله فیبر، پروتئین ، و ریز مغذی هایی مانند مس ، آهن ، ویتامین E ، ویتامین B ، و منیزیم به شمار میرود.
برای قلب و سیستم ایمنی بدن گرانولای زنجبیلی مفید است و ترکیب آن با شیر یک معجون شاداب کننده و قوی برای افزایش انرژی روزانه خواهد بود.
البته میتوانند با شیر سایر گرانولاها هم مخلوط شده و یک صبحانه و میان وعده عالی را تشکیل دهند.
گرانولا 380 گرمی مجموعه بلگروپ
انواع گرانولاهای این سایت در بسته بندی های 380 گرمی عرضه میگردند. وزنی که کاملا تخصصی بوده. و مشاوره تغذیه آن را برای مصرف دو الی سه هفته یک ورزشکار یا یک فرد که در رژیم است. در نظر گرفته اند. لذا این اندازه گیری میتواند متغیر باشد. بسته به اینکه برای مصرف این محصول چه برنامه ریزی دارید. میتوانید آن رابه صورت عمده و کیلویی یا به صورت بسته بندی 380 گرمی سفارش دهید. برای سفارش های عمده و کیلویی میتوانید از طریق همین سایت با مشاوران ما در تماس باشید.
گرانولا در قنادی
اگر گرانولایی که میخواهید ارگانیک باشد. حتما متوجه ترکیبات و ارگانیکی بودن آن مطمئن باشید. میتوانید برای اطمینان در خرید تان از روی کد های QR و استعلام های لازم در وبسایت درج شده بر روی لیبل و همچنین شبکه های مجازی مه مجموعه بلگروپ در آنها فعالیت دارد استفاده کنید.
هر کجا که باشید و گرانولای مجموعه بلگروپ را به گوشتان برخورد کرد به ارگانیک بودن آن اطمینان داشته باشید. چرا که کوچک ترین ماده نگهدارنده و دوز بالای قند و نمک و چربی در انها لحاظ نشده. و همه محصول بر پایه سلامت محوری و درمانی تولید شده است.
پس از اینکه گرانولای خود را قنادی تهیه کردید. نگران نباشید تنها کافی است از روش هایی که بیان کردیم. استعلام های خود را بر روی گوشی موبایل خود دریافت کنید. و از خرید خود لذت و رضایت را بچشید.