بیایید در مورد مواد غذایی که توسط متخصصان تغذیه مجموعه بلگروپ انتخاب شده اند. و در تهیه محصولی شگفت انگیز همچون انواع گرانولا پیشنهاد داده اند بیشتر بدانیم.
نکاتی در مورد تمامی گرانولاهای موجود در بازار ایران و جهان :
- همه گرانولا ها بر پایه جو دو سر پرک تولید میشوند.
- در همه گرانولا ها از شیرین کننده های مجاز و گاها غیر مجاز استفاده میشود.
مجاز مانند : عسل ، شیره خرما ، شیره انگور
غیر مجاز : استفاده مستقیم از شکر وانواع آن حتی شکر فهوه ای
- در همه گرانولا از مغز های آجیلی استفاده میشود.
- در بعضی از گرانولا ها از دانه های بالقوه ودرمانی مانند : کینوا ، تخم کتان ، کنجد، مغز نخمه آفتابگردان، دانه چیا یا همان چیاسید استفاده میشود.
- سعی شده در همه گرانولا ها از تکه های میوه خشک مانند موز، سیب ، توت فرنگی ، نارگیل و … استفاده شود.
بسته به اینکه گرانولای تولید شده برای چه گروه خاصی از مصرف کنندگان است نوع و ترکیبات آنها متفاوت خواهد بود.
گرانولا برای افزایش وزن :
گرانولا با داشتن جو دو سر در چایه خود ذاتا ماده لاغر کننده ای است. و بیشتر در رژیم های تناسب اندام و لاغری کاربرد دارد. اما این بر میکردد به نوع رژیم شما و برنامه غذایی شما که متخصص تغذیه تان یا مربی ورزشی تان به شما داده است.
میخواهید لاغر شوید ؟
وزن اضافه کنید ؟
میخواهید شکم و پهلویتان لاغر شود ؟
در وزن خود ثابت بمانید ؟
میخواهید سم زدایی ارگان های بدن تان را انجام دهید ؟
رشد کنید ؟ میخواهید جنین تان رشد کند ؟ کودکان باهوش تر باشد ؟
میخواهید در امتحانات مدرسه و دانشگاه و کنکور موفق باشید ؟
گرانولا بهترین پیشنهاد است. گرانولا پاسخ همه سوال های بالا را میدهد. اگر به آن کاملا تخصصی نگاه کنید. و با مصرف آن حس اضافه کردن ارزش و اعتماد به نفسی را به خود تزریق کنید.
حال تصور میکنیم که میخواهید با گرانولا یک وزن ایده آل را متناسب با قد مان داشته باشیم. و BMI بدن تان پایین تر از حد نرمال آن است. برای این کار میبایست یک مشاوره تغذیه داشته باشید. و محصولات ارگانیک و لاغری که برای لاغری و سم زدایی استفاده میشدند با روش رژیم خاص به روش افزایش وزن تغییر ایجاد کنیم.
هدف ما افزایش وزن با سم زدایی همزمان است نمیشود که برنامه افزایش وزن داشته باشید اما کلسترول و قند خون خود را بالا ببرید.
پس به یک متخصص اعتماد کنید. و به مشاوران مجموعه بلگروپ درخواست خود را عنوان کنید. تا همان لحظه پاسخ تان را دریافت کنید و از محصولات و پکیج های بهینه و اختصاصی استفاده کنید.
گرانولا را اگر بعد از وعده غذایی همراه با ترکیبات سالم مانند اوتمیل یا دسر سالم (ماست و گرانول و میوه تازه ) و یا خالی خالی مصرف کنید. مواد مغذی و خونسازی را وارد بدن میکنید. که سبب تجمع مواد مازاد در نقاط ناسازگار بدن نخواهد شد. ( مانند افزایش وزن همراه با افزودن چربی اطراف شکم و پهلو و ران ها و ….)
فندق دانه ای که انواع گرانولا استفاده میشود. ( به خصوص گرانولا شکلات تلخ ) بسیار مقوی و خوش مزه ترین ، عامه پسند ترین میباشد که در زیر بیشتر در مورد انواع فندق خام و یا بو داده توضیح داده شده است. چراکه فندق خام با فندق بو داده در محصولات غذایی تفاوت های ذاعقه پسند دارد. فندق دانه های که سبب سم زدایی و افزایش وزن همراه با حفظ زیبایی پوست و مو میشود. فندق دانه ای که رگه ها و ترک های پوستی را از بین میبرد.
بررسی روش های طعمدار کردن ؛ بو دادن در خانه و مصرف خام فندق
فندق شور بهتر است یا فندق خام ؟
فندق شور یا خام، فرقی نمی کند. هر طور که نگاه می کنید. این عضو اصلی در دنیای آجیل ها را خیلی ها دوست دارند. تقریباً فندق را می توان یکی از ارکان اصلی در هر آجیلی با هر سلیقه ای که تنظیم شده باشد در نظر گرفت. گاهی هم این مغز پرخاصیت پا را فراتر از دنیای آجیل گذاشته و خودش را در مسیر پخت و پز انواع کیک ها و دسر ها و حتی غذا ها قرار داده است.
گویا فندق مغزی همه فن حریف است. و می تواند در هر زمینه ای از دنیای خوراکی ها حرف هایی برای گفتن داشته باشد. خصوصاً که می توان آن را در طیف گسترده ای از طعم و مزه های گوناگون کشاند. و با سلایق و سبک های متنوع همراه کرد. از ماندن در بطن انواع شکلات ها تا تبدیل شدن به فندق شور و شاید حضور در یک کارنیش جذاب.
طعم دار کردن فندق خام
در مواجهه با فندق، نکته طعم دار کردن آن است. فندق خام اگر چه برای برخی که می خواهند مغز ها را جدا از طعم های شور و شیرین داشته باشند. جذاب خواهد شد. اما در نهایت نمی توان از فندق خام آن مزه های خاص و هیجان انگیز این مغز توانمند را انتظار داشت. هر فندوقی باید انتظار طعم هایی بی نظیر را داشته باشد. لکن مهم آن است که ببینیم چطور می توانیم طعم های خاص فندق شور و شیرین را تشدید کنیم. پس همراه ما باشید تا با نکات در روش هایی متداول از طعم دار کردن فندق آشنا شوید.
آیا می خواهید فندق شور را در خانه داشته باشید؟
تهیه فندق خام و یا فندق شور و شاید هر مدل دیگری چندان ماجرای پیچیده ای نیست. کافی است در سطح بازار باشید. و با انواع تولیدکنندگان و فروشندگان آجیل ها اقدام به خرید عمده فندق و حتی خرید خرده فندقی که می خواهید داشته باشید. برخی از فروشگاه ها هم هستند. که پا را فراتر گذاشته و می توانند در یک فروش اینترنتی شما را به طعم دلخواهی که از فندق می خواهید برسانند.
مانند فندق مورد استفاده در مجموعه بلگروپ که در این عرصه مسیری پیشتاز را تجربه می کند. با وجود این جریان آسان در داشتن مدل های متنوع از فندق شور و یا هر طعم دیگری، آیا همچنان حاضر هستید. که فندق را در محیط خانه خودتان با سلیقه خودتان طعم دار کنید؟ طعم دار کردن فندق شور ماجرای شیرین و جذابی است. اما لازم است تا آن را با دقت و البته در نظر داشتن نکات مهم و کلیدی انجام دهید.
نکات بو دادن فندق در خانه یا صنعت که میبایست رعایت کنید تا طعمی دلچسب امتحان کنید
- لازم است تا مغز ها را به شکل جداگانه بو دهید. مهمترین نکته برای تشدید طعم جذاب فندق و یا هر مغز دیگری آن است. که آنها را جداگانه در مسیر بو دادن قرار دهید. حتی اگر با فندق هایی از نمونه های متفاوت مواجه هستید. اهمیت این نکته در پرهیز از تداخل طعم ها و همچنین رعایت شعله حرارت مخصوصی است. که هر مغزی به فراخور کیفیتی که دارد نیاز خواهد داشت. به این ترتیب با فندق شور و شاید طعم دیگری در نهایت جذابیت مواجه خواهید شد.
- در تعیین درجه حرارت و مدت زمان لازم برای بو دادن، حساسیت کاملی داشته باشید. میزان درجه حرارت و یا مدت زمان لازم برای تکمیل فرایند بو دادن آجیل ها بسته به سطح خشکی آجیل و یا حجم آن است.
-
مراقب باشید تا مغز ها در حین بو دادن نسوزند. اگر مغز ها را بر حرارت مستقیم آتش به مدت طولانی رها کنید. قطعا سطح آنها سوخته خواهد شد. خصوصاً در طعم دار کردن فندق شور که لازم است تا حساسیت های لازم را داشته باشید. پرهیز از این اتفاق خیلی ساده است. در تمام مدت بو دادن، مرتب آجیل را هم بزنید. البته بهتر است در ابتدای امر، حجم آجیل متناسب با ظرف را انتخاب کرده باشید.
- سفیدی نمک بر روی فندق ها: اگر بخواهید سفیدی نمک را بر سطح فندق شور خود داشته باشید. کافی است نمک را همراه با اندکی نشاسته در آب حل کنید. با این کار در در انتهای بو دادن آجیل ها مانند فندق شور، مقداری از نمک را بر سطح هر مغز خواهید یافت.
- فر های خانگی بهترین تجهیزات خانگی برای بو دادن های خانگی هستند. چرا که میتوان در آنها دمای ثابت و یکنواختی ایجاد کرد. برای داشتن فندق شور بو داده شده. بهتر است تا درجه حرارت فر را بر عدد 135 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. حضور ۲۰ الی ۳۰ دقیقه فندق خام در محیط فر با چنین دمایی برای رسیدن به فندق شور بو داده شده کافی است.
- بو دادن فندق در ماهیتابه را امتحان کنید: اگر از وجود فر های خانگی بهره مند نیست، می توانید بو دادن فندق خام در ماهیتابه ها را تجربه کنید. برای این کار کافی است سطح ماهیتابه را به خوبی داغ کنید و در ادامه فندق ها را در آن ریخته و مدام هم بزنید. سپس می توانید محلول آب و نمک را به آن اضافه کنید و با یک حرارت ملایم مادامیکه همچنان هم زدن را ادامه می دهید، فندق شور بو داده شده خود را به دست آورید.
تهیه فندق شور
تمام نکاتی که قید کردیم، ماجرا هایی است که ما را به طعم های جذابی از فندق های بو داده شده و یا فندق شور می رساند. از مشکلات اولیه در اجرای تمام این نکات، داشتن فندق خام خوب است. اصولا نکته آن است که فندق خام چه تعریفی دارد؟ و یا اینکه چطور بتوانیم فندق خوبی را شناسایی کرده و آن را تهیه کنیم؟ اگر فکر می کنید این ماجرا اندکی پیچیده است و شاید حوصله انجام آن را ندارید، تهیه فندق شور بو داده شده از سطح بازار همچنان مطرح است. لکن تجربه به دست آوردن آجیل های خانگی آن هم از نوع فندق شور بو داده شده جذابیتی دارد که بهتر است برای یک بار هم که شده چنین احساسی را داشته باشید.
فندق و حضوری جذاب در فضای آشپزخانه
برای خیلی ها فندق شور یکی از ارکان اساسی در ایجاد انواع آجیل است. از فندق خام تا فندق شور و یا فندق های طعم دار در انواع سبک های آجیل یافت می شود. نگرش عمده افراد برای فندق، رسیدن به یک لذت تنقلاتی است. مانند فندق شور که محبوبیت بالایی دارد. اما فندق شور چندان مناسب دیگر اهداف نیست. مثلاً در نگاه عده ای فندق مسیر جذابی در تولید انواع شکلات های خوشمزه پیدا کرده است. از شکلات های مغزدار با فندق تا طعم بی نظیر نوتلا و… ؛ اما برخی رویکردی کاملا متفاوت از ماجرای تنقلات در مواجهه با فندق دارند. در نگاه آنها فندق می تواند یکی از مواد غذایی جذاب آشپزخانه ها برای پخت چند مدل غذا و یا کیک و دسر جذاب باشد. به عنوان نمونه بیایید اندکی از داستان غذاهای با فندق جهت مصارف آشپزخانه ای بگوییم.
معرفی خورشت فندق قاتوق، جذاب و خوشمزه
فسنجان غذای بسیار آشنایی است. غذایی که در سبک متداول آن همراه با گردو های آسیاب شده درست می شود؛ اما اگر سبک اصلی غذا را در نظر داشته باشید، متوجه می شوید که فسنجان یک ایده کامل آشپزی است که در آن از مغز ها برای پخت خورشتی کاملاً سنتی استفاده می شود. با این نگاه می توانیم مسیر دیگر مغز ها را نیز برای آمدن در پای سفره ها باز کنیم. پسته، بادام زمینی و البته فندق نمونه های جذابی از این مغز ها هستند. مانند فندق قاتوق که خورشتی اصیل از خطه گیلان است.
در فندق قاتوق همه مراحل به مانند همان فسنجان های گردویی است.
البته لازم است به مانند گردو ها، از فندق خام برای تهیه فندق قاتوق استفاده کنید. فندق شور به هیچ حالت مناسب نیست. هر چه فندق خام ما تازه تر باشد و فندق قاتوق جذاب تری نیز تهیه خواهد شد. برای داشتن یک فندق قاتوق اصیل و خوشمزه بهتر است که فندق خرد شده را در خرید عمده فندق و یا از فروشگاه های معتبر تهیه کنید. در این بین هست فروشگاه هایی که خرید خورده فندق را نیز میسر کرده اند. البته رسیدن به چنین فندق هایی که اصولا در دسته فندق شور نباشند، در سطح بازار اندکی سخت است.
چرا که عمده فندق های بازار از انواع فندق شور با هدف ماندن در بطن انواع آجیل می باشند. لکن هستند نمونه هایی مانند فندق مجموعه بلگروپ که با هدف فروش اینترنتی فندق در فضایی کاملاً تخصصی انواع نمونه ها را به شکل بسته بندی فندق های شور و یا خام و شاید هر طعم دیگری عرضه می کنند.
با فندق خرد شده خام می توانید غذا های جذاب دیگری مانند فندق پلو و یا خورشت مرغ با سس فندق تهیه کنید. آنگاه غذای جذاب خود را در فضایی آمیخته با گارنیش فندقی بیارایید و یک سفره جذاب و دلنشین داشته باشید.
استفاده از فندق خرد شده خام در پخت غذا هایی جذاب
فندق خام و حضور در دنیای شیرینی پز ها
برای پختن انواع کیک و شیرینی، شما به یک طعم غالب نیاز دارید. طعمی که بتواند کیک جذاب شما را از یک نان شیرین فرم خارج کند. طعم هایی مانند شکلات، کارامل، قهوه، میوه های فصل و… از جمله نمونه های متداول هستند. در این بین طعم فندق جایگاه خاص خودش را دارد. تقریبا تمام شیرینی پز های حرفه ای فندق را به عنوان یک طعم دهنده عالی می شناسند. البته استفاده از فندق شور در این مقوله نمی گنجد. چیز هایی مانند کیک فندقی و یا کیک شکلاتی فندقی که جذابیت های خاص خودشان را دارند. در این بین لازم است اشاره کوتاهی هم به دسر هایی که می شود با فندق تهیه کرد داشته باشیم. مانند دسر فندقی و یا مادکیک فندقی که در جای خود جذابیت های شیرینی دارند.
فندق مناسب برای حضور در دنیای کیک پز ها نمی تواند از نمونه فندق شور آجیل باشد. کیک پز ها غالباً فندق خامی که دیگر در فضای تر و تازه نیستند را برای این منظور استفاده می کنند. فندق مناسب باید درجات خردشدگی متفاوتی داشته باشد. از برخی کیک ها که فندق خرد شده به شکل پودری می خواهند تا رسیدن به کارنیش فندق کیک و کاپ کیک و دسر ها که نیاز به فندق خرد شده با دانه های درشت را طلب می کنند. گاهی هم خود مغز فندق خام مورد توجه شیرینی پز ها قرار می گیرد.
فندق، بهانه ای برای خلق طعم هایی خاص
ما رسیدن به طعم ها را دوست داریم. می خواهیم مزه هایی خاص از شیرینی و شوری تا ترشی را تجربه کنیم؛ اما هرگز نمی خواهیم تا یک مشت شکر را برای رسیدن به شیرینی و یا مقداری نمک را برای خلق شوری بخوریم؛ بلکه برای داشتن طعم ها بهانه هایی جذاب می خواهیم. مواد غذایی ای که بتوانند در طیف گسترده ای از طعم ها حضور پیدا کرده و آن هیجان همیشگی ما را پاسخگو باشند.
فندق یکی از بهترین مواد غذایی برای رسیدن به انواع طعم ها می باشد. فندق های طعم دار در طیف گسترده ای از مزه ها حضور دارند. از فندق شور آن هم در درجات که متنوع تا فندق های شیرین و… . انعطاف بالای فندق در جذب مزه ها، این مغز مغذی را بیش از هر نوع دیگری مورد توجه قرار داده است. واقعاً کدام مغز را می توانید پیدا کنید که توانسته باشد تا این اندازه در دنیای خوراکی ها خودنمایی کند. فندق شور تا شیرین، از آجیل تا کیک و شکلات و حتی در غذا های ما حضور پررنگی دارد. حضوری توأمان با مزه های جذاب و خواستنی.
اگر خلاق باشید و بخواهید از فندق جهت مصارف آشپزخانه استفاده کنید، دست بالایی در تهیه انواع مزه های جذاب خواهید داشت. لکن بهتر است قبل از هر چیز فندق مورد نظر خود را به درستی تهیه کنید. فندق های طعم دار در تنوع گسترده ای حضور دارند. مثلا فندق شور در انواع متنوعی تهیه می شود. اما همه آنها برای همه اهداف آشپزی تا شیرینی پزی و شاید آجیل مناسب نیستند. این مهارت شما است که در کنار کسب اطلاعات مفید از منابعی مانند سایت های اینترنتی فندق شور یا خام مناسب را پیدا کنید.
تهیه انواع مزه های جذاب با فندق خام یا شور
حالا که نکات مهم و کاربردی در مورد فندق خام و بودار کردن اصولی فندق را مطالعه کردیم میتوانیم بگوییم که استفاده از فندق در ترکیب دسر ها و محصولات صبحانه ای یکی از بهترین ها و اختصاصی ترین پیشنهاد های تغذیه ای خواهد بود که توسط متخصصان تغذیه ما به شما پیشنهاد میدهند و در ترکیبات شرکت دانه های ارگانیک بهراد لحاظ شده است.
حال بیایید گرانولایی را بشناسیم که در آن از فندق بیشتری مصرف شده است و چه بسیار متنوع و عالی شده است که ترکیب شکلاتی گرانولا را با مغز فندق بو داده فراهم نموده ایم
مزیت های گرانولای شکلات تلخ از نظر تغدیه علاوه بر کامل بودن در طعم و انتخابی ترین محصولات برای کودکان خواهد بود.
گرانولا در کدام شهر های ایران یافت میشود؟
این موضوع بر میگردد به تولید کنندگان و رسیدن مواد اولیه در دسترس که در هر شهری به جز تهران و کرج و اصفهان و بعضا در شیراز یافت نمیشود شما میتوانید برای تهیه این محصول بالقوه در تخصصی برای روش های همکاری و ثبت سفارش در همین سایت با مشاوران تغذیه و فروش ما درخواست تان را عنوان کنید تا همکاران ما مشاوره های رایگان و موثر را ارائه دهند .
گرانولا در اصفهان
گرانولا را میتوانید در انواع خود در همین سایت به صورت اینترنتی سفارش دهید تا با کیفیت ترین محصول را درب منزل را کاملا مقرون به صرفه و پر محتوا دریافت نمایید . برای دوستانی که میخواهند اطلاعات بیشتری از محصول را دریافت کنند تنها کافی است با مشاوران تغذیه ما در تماس باشند.
گرانولا در مشهد
برای تهیه گرانولا این محصول اختصاصی که پایه آن از مواد اولیه وراداتی کشور میباشد میتوانید از منبع و مرکز کشور و از طریق همین سایت اقدام نمایید تا بهترین و تازه ترین محصول درب منزل در هر کجای ایران عزیز هستید حتی در مشهد به همان کیفیت دلخواه با بسته بندی ایمن دریافت نمایید. تنها کافی است به ما و مشاوران تغذیه ای ما و راه ما اعتماد داشته باشید چرا که برنامه بلند مدت سلامتی از تولد تا کهنسالی همراه ما خواهد بود و مجموعه بلگروپ همراه شما خواهد بود.