همه چیز در مورد گرانولابار
مهمترین گام در تامین انرژی و توان لازم برای فعالیت های روزانه ، مصرف مواد غذایی ارگانیک و پر انرژی می باشد. از این جهت صنایع غذایی بسیار زیادی در سطح جهان ، مشغول تولید انواع محصولات منحصر بفرد و انرژی زا هستند. برخی از این برندهای تولید کننده با تامین ارزش غذایی فوق العاده در محصولات ارائه شده ی خود، توجه بازارهای جهانی را به سمت خود جلب نموده اند. یکی از این برندهای تولید کننده که با استفاده از مواد ارگانیک و طبیعی ، اقدام به تولید محصولات چند بعدی نموده است، شرکت دانه های ارگانیک بهراد می باشد. از جمله محصولات برتر در این برند که توجه بسیاری از افراد را به سمت خود معطوف داشته است، گرانولابار بل است. این محصول با برخورداری از خصوصیات جذاب و قابل تامل ، جایگاه ویژه ای را در بازار رقابتی به دست آورده است.
خصوصیات منحصر بفرد در گرانولا بار :
- ترکیبات خاص :
در تولید این محصول از ترکیبات خاص و ارگانیکی استفاده شده است که با در نظر گرفتن خصوصیات هر کدام ، به اهمیت استفاده و همچنین دلیل محبوبیت این محصول ، پی خواهید برد. از جمله ترکیبات خاص در این محصول عبارتند از :
- پسته :
یکی از اصلی ترین بیس ها برای تولید این محصول ، استفاده از پسته می باشد. پسته با برخورداری از مزایای فوق العاده برای سلامتی بدن ، محبوبیت چشمگیری در بین افراد خواهد داشت. اما این محصول در کنار ترکیبات دیگر می تواند خواص بی نظیری را در بر داشته باشد. پسته علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدن ، خواص درمانی شگفت انگیزی را نیز به همراه خواهد داشت. از جمله مهمترین خواص پسته می توان به موارد زیر اشاره نمود :
انواع مواد معدنی در پسته :
- منیزیم
- آهن
- پتاسیم
- فسفر
- فیبر
- روی
- مس
- فولات
انواع ویتامین ها در پسته:
- ویتامین A
- ویتامین K
- ویتامین B6
- ویتامین B1
- ویتامین E
- بادام درختی :
از ترکیبات دیگر موجود در گرانولابار می توان به بادام درختی اشاره نمود. این محصول نیز با برخورداری از خصوصیات قابل توجه ، مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. استفاده از این محصولات برای افراد در حال رشد ، بسیار مناسب و ایده آل می باشد. زیرا این خشکبار لذیذ و بی نظیر دارای ارزش غذایی فوق العاده و قابل توجهی هستند. از مزایای این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:
برخورداری از مواد معدنی در انواع گرانولابار ها مانند :
- منیزیم
- پتاسیم
- فیبر
- آهن
- کلسیم
- روی
- مس
- منگنز
برخورداری از ویتامین ها در انواع گرانولابار ها مانند:
- ویتامین B2
- ویتامین E
- ویتامین B1
- ویتامین A
- ویتامین B6
- بادام هندی :
اگر به دنبال یک طعم لذیذ از بادام هستید، می توانید بادام هندی را تست کنید. استفاده از این محصول در گرانولابار نه تنها طعم لذیذ و بی نظیری را برای آن به همراه داشته است، بلکه خواص این محصول را چندین برابر نموده است. این محصول دارای خواص معجزه گری می باشد که با استفاده از آن شاهد تاثیرات شگفت انگیز این محصول بر روی سلامتی بدن خود ، خواهید بود. از ویژگی های بارز این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- انرژی زا است
- کاهش بیماری های قلبی به دلیل برخورداری از میزان بسیار بالایی از تری گلیسریدهای سالم
- حفظ سلامت دهان و دندان
- برخورداری از منیزیم
- فیبر مناسب برای کنترل وزن
- برخورداری از آنتی اکسیدان برای مقابله با رادیکال های آزاد
- برخورداری از میزان بسیار بالای مس
- آماده سازی بدن برای دریافت ایده آل آهن
- کشمش سیاه :
از دیگر ترکیبات گرانولابار، باید به کشمش سیاه اشاره نمود. این محصول یک منبع مفید و ارزشمند در ترکیبات مواد غذایی می باشد که تاثیرات بسیار زیادی بر روی سلامتی بدن افراد خواهد داشت. از مهمترین تاثیرات این محصول بر روی سلامتی بدن ، پاکسازی و محافظت از قلب می باشد. ترکیب مواد مغذی در این محصول ، آن را به به یک ماده ی ارزشمند و فوق العاده تبدیل نموده است.
کشمش سیاه سرشار از چه موادی است؟
- فسفر
- منیزیم
- پتاسیم
- آهن
- کلسیم
- سدیم
- ویتامین C
- فولات
- توت خشک :
با بالا رفتن سن و همچنین برخی از محدودیت های غذایی ، استفاده از مواد غذایی ارگانیک و طبیعی بسیار مهم و ضروری می گردد. برای اینکه در میانسالی با خطرات بدی مواجه نشویم ، می توانیم تغییرات شگفت انگیزی در رژیم غذایی خود داشته باشیم.
استفاده از توت خشک در ترکیب گرانولابار چه تاثیرات شگفت انگیزی دارد ؟
- جلوگیری از بروز سرطان
- کاهش فشار خون
- سلامت و تندرستی کبد (کبد سالم)
- برطرف کننده مشکلات و اختلالات جنسی
- آرامبخش و ادرار آور
- درمان بیماری های معده
- تقویت کبد
- درمان سرفه و آسم
- فندق :
گرانولابار با برخورداری از فندق ، طعم فوق العاده و جذابی را در بر خواهند داشت. استفاده از فندق در این ترکیب نه تنها به دلیل طعم برتر و جذاب ، بلکه به دلیل افزایش ارزش غذایی این محصول مورد استفاده قرار گرفته است. این محصول تاثیرات فوق العاده ای بر روی بدن داشته اند.
تاثیر فندق در ترکیب گرانولابار چیست ؟
- تامین انرژی لازم برای بدن
- مفید برای عملکرد مناسب قلب
- جلوگیری و کاهش بروز بیماری های سرطانی
- کاهش التهابات و …
- انجیر :
انجیر نیز به تنهایی می تواند تاثیرات مثبت بسزایی را در بدن داشته باشد. اما استفاده از این محصول در ترکیب گرانولابار می تواند سبب افزایش تاثیرات آن در بدن گشته و فواید بی نظیری را برای بدن به ارمغان آورد.
از فواید انجیر در گرانولابار می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- جلوگیری از بروز سرطان سینه
- کاهش وزن ( لاغری)
- کاهش فشار خون
- ضد یبوست و ملین
- درمان کم خونی
- منبع مناسب امگا 3 و امگا 6
- بهبود برخی از دردها مانند : گوش درد ، سر درد ، تهوع ، بیماری های ریوی و …
- گردو :
گردو یکی از خشکبارهای پر طرفدار می باشد که با استفاده از آن در گرانولابار ، این محصول را به یک محصول خاص و ایده آل مبدل نموده است. این محصول دارای خواص بسیار زیادی می باشد که اصولا با بسیاری از این خواص آشنایی داریم. از جمله خواص این محصول می توان به برخورداری آن از فسفر مناسب ، انواع ویتامین ها و مواد معدنی اشاره نمود.
-
چرا گرانولابار ؟
با در نظر گرفتن فواید و مزایای استفاده از این محصول ، بسیاری از افراد اقدام به استفاده ی بسیار زیاد از آنها خواهند نمود. کاربرد این محصول با در نظر گرفتن سلیقه و طبع غذایی افراد صورت می پذیرد. از کاربردهای اصلی این محصولات می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- استفاده در برخی از دسرها
- استفاده به عنوان میان وعده
- استفاده در انواع سالادها و …
هدف شرکت دانه های ارگانیک بهراد از تولید گرانولابار :
بسیاری از متخصصین تغذیه و افراد با تجربه در شرکت دانه های ارگانیک بهراد گرد هم آمدند تا با ارائه ی محصولات جدید و خاص نه تنها در طعم مواد غذایی تغییرات منحصر بفردی را اعمال نمایند، بلکه ارزش غذایی این مواد را چندین برابر نمایند. از این رو افراد با استفاده از یک محصول می توانند هم از طعم لذیذ و به یاد ماندنی آن لذت ببرند و هم در یک زمان انواع ویتامین ها و پروتین های گیاهی را در کنار مواد معدنی به بدن خود برسانند.
فرق بین توپک انرژی زا و گرانولابار چیست ؟
نام دیگر توپک انرژی زا = انرژی بال است بال در صنعت غذا به معنی توپ و گرد بودن است .
فرق بین توپک های انرژی زا و گرانولابار عسل و یا از خمیرمایه شیرین( ماننده خرما له شده ) اما ارگانیکی به عنوان بیس چسبنده در انواع توپک ها استفاده میشود که بسته به ابعاد توپک برای هر نوع فردی با هر شرایط سنی و وزنی و یا رژیمی سایز بندی میشود چرا که به علت استفاده از بیس اولیه برای چسبندی دانه ها و مغز ها در حجم و وزن بالا میزان شیرینی و قندی توپک بالا میرود لذا اگر برای رشد کودک ، وزن گیری و یا بهبود عملکرد بدن بعد از یک بیماری طولانی یا ضعف شدید استفاده میشود بسیار پرکاربرد و مقوی است ، در صورتی که برای گرانولابار ها از مواد شیرین کننده ارگانیک مانند عسل و شیره استفاده میشود.
گرانولابار سنتی یا گرانولابار صنعتی ؟
در نوع سنتی این محصول همه مواد ارگانیک بوده و معمولا در حیطه مشاغل خانگی یا کارگاهی در ابعاد عرضه و تقاضا تولید میگردد . در صورتی که در ابعاد صنعتی این محصول ارگانیک نبوده و از عسل و شیره خرما و حتی خرمای له شده برای بیس چسبندگی دانه ها و مغز ها استفاده نمیشود . بلکه از لوکوم ، گلوکز تغلیظی و اگر امکان قیمت گذاری ارزان تر باشد از فروکتوز استفاده میشود .که بسیار از افراد یا حساسیت های خاص به شیرین کننده های صنعتی دارند یا منع تغذیه ای در رژیم سلامت محوری ، سبک زندگی سالم و یا منع پزشکی دارند.
در تهیه گرانولابار وانیلی خانگی که بسیار پروتئینیه مواد زیر لازم است :
- جو دو سر پرک
- مغز بادام خورد شده
- مغز پسته خورد شده
- عسل
- وانیل
- کنجد
- تخم کتان
- مغز تخمه آفتابگردان
- چیابل
- کینوابل پخته شده خشک شده
- آب
مراحل پخت گرانولابار :
ابتدا نصف فنجان عسل را با یک قاشق چای خوری وانیل و نصف فنجان آب در یک کاسه مخلوط میکنیم تا عسل مقداری روان گردد . سپس کلیه دانه ها و مغز هایی که عنوان شد با هم مخلوط نموده و با ترکیب شیرین کننده عسل و وانیل آب مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا خمیری شکل شود گاهی افراد دوست دارند از شکر قهوه ای هم برای شیرین کردن و چسبندگی اجزا استفاده نمایند که اگر منع خاص تغذیه ای نداشته باشند مشکلی ندارد ( هدف اولیه تولید و تهیه این محصول ارگانیک بودن و تغییر سبک زندگی به سبک زندگی سالم بوده است ).
سپس داخل قالب فلزی فر که با کاغذ کیک پزی و کمی روغن در کف قالب آمده کرده ایم میریزیم و صاف میکنیم با هر ضخامتی که مد نظر خواهد بود ( معمولا بین 1.5 – 3 سانت ضخامت لحاظ میگردد ) سپس قالب را در فر که از قبل در دما 170 درجه فارنهایت تنظیم نموده ایم به مدت 20-25 دقیقه قرار میدهیم تا پخت کامل صورت پذیرد.
سعی کنید حد ضخامت در همه نقاط قالب رعایت شود . همچنین ضخامت بیشتر از 3 سانت نشود . قبل از پخت هم پس از تعیین ضخامت برش های گرانولابار را لحاظ کنید تا بعد از پخت کار برش آسانتر صورت گیرد. ضخامت بیشتر زمان پخت بیشتر میطلبد. هر 15 دقیقه یکبار فرایند پخت را چک کنید. پس از پخت گرانولابار را برش داده و داخل بشقاب بگذارید و در دمای محیط و سپس در یخچال سرد نمایید و همراه دمنوش و ماست شیرین و ماست میوه ای و … نوش جان نمایید.
راهنمایی برای خرید گرانولابار :
شرکت دانه های ارگانیک بهراد با در نظر گرفتن سایت فروش اینترنتی ، گامی مهم و ایده آل در جهت رفع نیاز مشتریان برداشته است. افراد می توانند به راحتی برای خرید این محصولات به سایت اینترنتی مراجعه نموده و خرید اینترنتی خود را با بهترین کیفیت و مزایا انجام دهند. از جمله مزایای این خرید اینترنتی : سهولت در خرید ، تنوع بالای محصولات ارائه شده ، ارسال رایگان و کیفیت بی نظیر در محصولات ارائه شده خواهد بود.
این محصول نیز در رسته محصولات گرانولابل بوده و بر پایه جو دو سر پرک میباشد که افراد میتوانند به صورت بسته بندی شده در ابعاد میانوعده ای به جای شکلات های صنعتی و غیر ارگانیک استفاده نمایند .
قیمت گرانولار بار
برای قیمت گذاری بر روی این محصول بسته به نوع سفارش مشتری های خاص و ترکیبات خاص دانه ها و هدف از سفارش گذاری متفاوت خواهد بود چرا که در شرکت دانه های ارگانیک بهراد این مهم که افراد و فروشگاه های خاص میتوانند بر اساس مشتری های خاص خود سفارش خود را ثبت نمایند تا کارشناسان تغذیه و تیم فروش با مشتری ارتباط و مذاکرات لازم را انجام دهند.
خرید عمده گرانولابار :
در روش خرید عمده که واحد B2B ما و همچنین واحد بنکداری های ما فعال هستند افراد میتوانند با کارشناسان ما وارد مذاکره شوند و همچنین میتوانند در همین سایت ثبت نام نموده تا کارشناسان ما جهت کسب اطلاعات بیشتر با شما تماس حاصل نمایند .