تناسب اندام و تغذیه, سبک زندگی, مقالات گروه بل

مشاوره خرید گرانولابار | گرانولابار خانگی

گرانولا

گرانولابار اگر به زیبایی تزئین شود. یک میان وعده بسیار مقوی و خوش طعم است. که میتواند جهت انواع مهمونی ها خانوادگی مناسب باشد و زینت بخش سفره های شما شود.

مشاوره خرید گرانولابار :

مجموعه بلگروپ یک مرکز مشاوره برای تغذیه سالم و سبک زندگی سلامت محور میباشد. که برای این مورد میتوانید از راه های ارتباط با ما و تماس با ما با مشاوران ما درخواست تان را در میان بگذارید. گرانولابار را کاملا ارگانیک و بهداشتی با مجوز های سازمان غذا و دارو و استاندارد کشور میتوانید از همین سایت خریداری نمایید و ان را در خانواده گرانولابل جستجو نماید.

برای همین موضوع طرز تهیه گرانولابار در خانه را آموزش داده ایم : همراه با بلگروپ باشید.

طرزتهیه گرانولابار خانگی

گرانولا یا گرانولا بار میتواند نوعی صبحانه و یا میان وعده بسیار مقوی باشد. برای گرانولا چندین روش تهیه و طعم مختلف وجود دارد. برای تهیه این خوراکی مواد پایه : دانه های روغنی ، میوه های خشک و آجیل ، و غلات است. با افزودن شیر و ماست به آن ارزش غذایی آن را بالاتر میبرید.

طرز تهیه گرانولابار بدون فر

مواد لازم:

برنجک: 1و 4/3 پیمانه

جو پرک: 2 پیمانه

تخم کتان:1/3 پیمانه

خلال بادام:2/1 پیمانه

کره:6 قاشق سوپ خوری

چیپس شکلات:1/3 پیمانه

وانیل:2/1 قاشق چایخوری

عسل:1/3 پیمانه

شکر قهوه ای:1/3 پیمانه

گرانولا

خواص کره برای پوست:

طرزتهیه:

جوپرک ها را در آب خیس کنید. و بعد از 30 دقیقه ماندن در آب آنرا آبکش کنید. اجازه دهید تا آب آن کاملا کشیده شود. و سپس آنها را روی یک ورق روغنی پهن کنید تا خشک شوند.

در یک قابلمه مستطیلی به ابعاد 22*32 ورقی آلومینیومی پهن کنید. به طوریکه دیواره ها نیز پوشانده شوند. سعی کنید تا کمی از فویل بیرون بماند. تا خارج کردن گرانولا ساده تر شود.

در یک قابلمه نسبتا بزرگ شکر قهوه ای ، کره و عسل را مخلوط کنید و آن را روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا مواد خوب ذوب شوند.

مواد را به طور دائم هم بزنید تا زمانی که به جوش آیند. بهتر است مواد را با همزن هم بزنید تا بهتر با یکدیگر ترکیب شوند. و همینطور سریعتر به جوش آیند.

پس از آنکه به جوش آمدند حرارت را کم کنید. و دو تا سه دقیقه با حرارت کم آن را نگه دارید تا کشدار و غلیظ شوند.

پس از برداشتن ظرف از روی حرارت نمک ، وانیل ، جو پرک ، تخم کتان ، مغز بادام و برنجک را اضافه کنید و با استفاده از یک کفگیر چوبی آن را هم بزنید. تا مواد خشک آن نیز بالا آمده و مایع را به خود یگیرند.

در آخر مواد گرانولابار خود را درون یک سینی بریزید و بر روی آن چیپس شکلات قرار دهید. و آنها را به خوبی فشار دهید تا منسجم شوند.

به مدت 2 ساعت آن را در یخچال نگه دارید. و بعد گرانولابار شما آماده است.

طرز تهیه گرانولابار رژیمی

مواد لازم گرانولابار رژیمی :

عسل: 3 قاشق سوپ خوری

میکس غلات پرک شده ( میتوانید از جو دو سر پرک شده نیز استفاده کنید) :200 گرم

بادام( یا انواع مغز): به میزان لازم

دارچین ،توت خشک ، جوزهندی ، نمک ، به مقدار لازم

سیب:2 عدد

طرز تهیه گرانولابار رژیمی :

در ابتدا پوست سیب ها را بگیرید. و بزرگ خرد کنید. و بر روی گاز یا فر آنها را بدون اضافه کردن آب بپزید. سیب ها را به صورت پوره درآورید. بر روی حرارت متوسط آنها را قرار دهید و زمانی که به خوبی داغ شد جو دوسر پرک ها را به آنها بیافزایید . و به خوبی آنها را تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیایند و حالا آنها را در ظرفی بزرگ بریزید.

بادام ها و توت را که به اندازه دلخواه کرده اد نیز در همان ماهیتابه کمی تفت دهید. عسل را هم گرم کنید و به مواد اضافه کنید اگر احساس میکنید که مواد خیلی رقیق هستند اجازه دهید تا بجوشند و غلیظ شوند. در نهایت همه مواد را بایکدیگر ترکیب کنید و به آنها دارچین ، نمک ، و جوزهندی هم بیافزایید. مواد را در یک ظرف به ارتفاع حداکثر 2 متر در حرارت 180 درجه قرار دهید تا خشک شوند. بین 30 تا 40 دقیقه آن را در فر قرار دهید اما حواستان به آن باشد.

گرانولای خود را پس از سرد شدن با شیر یا قهوه میل کنید.

طرز تهیه گرانولا کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه گرانولابار کره بادام زمینی

مغزهای دلخواه نصف پیمانه

جو دو سر 2.5 پیمانه

عسل 4/1 پیمانه

کره بادام زمینی4/1 پیمانه

طرزتهیه گرانولابار کره بادام زمینی

جهت آماده کردن این نوع از گرانولابار باید در ابتدا عسل را به روش بن ماری تهیه نموده یعنی روی بخار کتری گذاشته تا داغ و شل گردد سپس عسل بن ماری شده را با کره بادام زمینی ترکیب نمایید.

در مرحله بعد ظرف مناسبی را انتخاب نمایید و جو دوسر و مغز آجیل های دلخواهتان را در آن بریزید سپس ترکیب عسل و کره بادام زمینی را به آن بیافزایید.

مواد را به خوبی با هم قاطی نموده تا مخلوط یکدستی داشته باشید.

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ترکیب حاصله را روی آن بمالید. فر را روشن نموده و مرتب مثلا هر سه دقیقه یکبار گرانولا بار را هم بزنید بدین صورت که آن را زیر و رو نموده و این کار را تا زمانی که رنگ آن تیره شود ادامه دهیدمدت زمان بیست دقیقه طول میکشد تا گرانولا برشته گردد.دقت کنید حتی برای یک لحظه هم از فر دور نشوید چرا که گرانولا در صورت بی توجهی میسوزد.

در آخر سینی را از فر خارج نموده و صبر کنید تا خنک گردد. سپس مجددا برای اینکه گرانولابار منسجمی به دست بیاوریم مواد قوام دهنده که در اینجا کره بادام زمینی میباشد را مجددا بدون عسل به آن افزوده و در یک قالب مستطیلی میریزیم و با وردنه یا دست با فشار پهن نموده و خط های برش را  بر روی آن میزنیم و در یخچال به مدت 3 ساعت نگهداری میکنیم میتوانید با میوه خشک و شکلات تلخ گرانولابار تان را تزئین نمایید.

گرانولابار کره بادام زمینی خوشمزه را حتما تهیه نمایید البته شما میتوانید با هر موادی که دوست دارید آن را آماده نموده و از گرانولابار لذت ببرید این میان وعده بسیار سالم و مغذی برای کودکان و نوجوانان میباشد چرا که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای رشد این گروه سنی لازم است. شما میتوانید برای صبحانه یا به عنوان تغذیه مدرسه آن را برای فرزندتان تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید.

گرانولا

نکات کلیدی طرز تهیه گرانولابار خانگی

در تهیه گرانولابار شما میتوانید برا اساس ذائقه خودتان از مغزیجات مختلف استفاده کنید.

به جای استفاده از سینی فر استفاده از انواع قالب ها مجاز است اما باید دقت کنید که برای هر دو استفاده از کاغذ روغنی شکل برای آماده سازی این صبحانه خانگی لازم است.

بهتر است روی سینی فر در صورت پهن کردن مواد، حدود 3.5 سانتی متر قطری را ایجاد کنید تا به راحتی بعد از پخت از کاغذ جدا شود.

میتوانید دو الی سه بار در حین پخت برای آنکه تمام مواد شما مقابل حرارت قرار بگیرند سینی فر و یا قالب خود را خارج کنید و با کمک کاردک مواد را هم بزنید تا برشتگی و پخت یکنواختی پیدا کند.

بهتر است بعد از پخت گرانولابار کمی صبر کنید تا حالت تردی پیدا کند.

برای نگهداری طولانی مدت گرانولابار باید آن را در ظرف های در بسته قراردهید.

گرانولابار را همراه شیر، موز، ماست ، و یا انبه تهیه و سرو کنید.

نکاتی درباره نوار گرانولابار| چطور گرانولابار را برش بدهیم ؟

کاملا ساخت این بارهای گرانولا ساده است ، خصوصا اگر از دستگاه غذاساز استفاده کنید ، کافی است که فقط درون آن مواد را بریزید. بعد از پخش کردن مواد در سینی توجه کنید که با استفاده از یک بطری و یا یک وردنه مواد را کاملا فشرده کنید و میان مواد هوا را خارج کنید. حتما قبل از برش زدن حداقل یک ساعت زمان بدهید تا مواد خنک و سفت شوند.

جو دو سر به مقداری زمان نیاز دارد تا رطوبت آجیل ، شیرین کننده ، و کره را جذب کند .

حداقل برای 1 ساعت قبل از برش مخلوط را خنک کنید ( یا ترجیحا به اندازه یک روز) سپس برش داده و به درستی بسته بندی کنید . از چاقوی تیز برای برش دادن بارها استفاده کنید.

به شکل مربع، مستطیل یا لوزی  میتوانید بارهایتان را برش بزنید .

اطمینان حاصل کنید که روی هم بارها را قرار ندهید ، در غیر اینصورت بارها چسبنده خواهند شد. میتوانید انها را به صورت پوشیده ، صاف و یا به صورت جداگانه در کاغذ روغنی یا پلاستیکی بپیچید.

اگر میخواهید در بارها مقدار فیبرموجود را افزایش دهید ، از خرما میتوانید استفاده کنید. به مدت 10 دقیقه در آب گرم 12 خرما را خیس کنید ، سپس آنها را از وسط باز کرده و هسته های خرما را خارج کنید. با 2 قاشق غذا خوری عسل یا شربت افرا ، آنها را در غذاساز مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

حتما از جو دو سر فاقد گلوتن اگر به گلوتن حساس هستید استفاده کنید.

پپیتاس ( تخمه کدو) و تخمه آفتابگردان گزینه های خوبی هستید، اگر آجیل دوست ندارید !

همچنین میتوانید کره بادام زمینی را با کره آفتابگردان جایگزین کنید.

به جای عسل از شربت افرا ، اگر که وگان هستید استفاده کنید.

گرانولا

کجا گرانولابار بخریم؟

مجموعه بلگروپ بهترین واحد خرید برای تهیه این نوع محصول بوده چرا که گروهی از متخصصان تغذیه و مربیان ورزشی در کنار هم وجود دارند که میتوانند یک محصول ارگانیک را به مشتریان عزیز معرفی نمایند.

برای خرید این محصول میتوانید در این سایت سفارش خود را ثبت نمایید تا مشاوران ما نیز شما را راهنمایی نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *