تناسب اندام و تغذیه, مقالات گروه بل

طرز تهیه انواع گرانولابار | گرانولابار بدنسازی

گرانولا

گرانولابار در خانواده انواع گرانولا ها و در خانواده گرانولابل مجموعه بل جای میگیرد و بسیار کاربردی و خوش طعم و جمع و جور تر از گرانولا است. به این صورت که در این محصول یک نیرویی بیشتر برای فشرده کردن مواد غذایی به کار برده میشود. و بسته به ذائقه شما میتواند از ترکیب مغز های متنوع در آن استفاده شود.

در اینجا طرز تهیه چند گرانولابار فشرده جهت آموزش برای آن دسته از عزیزانی که میخواهند بدانند این محصول خوشمزه را چگونه در خانه درست کنند فراهم نموده ایم :

گرانولابار خرمایی

در این نوع گرانولابار بیس اصلی و نگهدارنده و قوام دهنده دانه ها و ترکیبات در کنار هم را خرما ایفا میکند. خرما ماده مغذی است که به شما کمک میکند. بیشترین انرژی و کربوهیدات مورد نیاز بدن را در طول روز برای بدن فراهم نمایید. این نوع گرانولا بار برای افراد دیابتی تجویز نمیشود. و حتی کسانی که سطح قند خون بالایی دارند. توصیه میشود در ابتدای روز این محصول را در وعده صبحانه یا میانوعده قبل از ناهار خود بگنجانند. و تا پایان روز از منابع قندی و کربوهیدارت بالای کمتری استفاده بکنند.

حفظ قند خون در افراد بالای 45 سال از جمله دغدغه هایی است. که افراد در این سنین با ان دست و پنجه نرم میکنند. لذا پیشنهاد میکنیم از این سن به بعد عزیزان بیشتر مراقب دوز های مصرفی قند و نمک در غذاهای خود باشند. چرا که از این سن به بعد افراد در حال ذخیره انرژی هستند. و انرژی کمتری در مقابل انرژی تغذیه ای دریافتی مصرف میکنند. لذا جهت جلوگیری از عوارض مواد غذایی مازاد در بدن تحرک و مصرف بهینه بهترین پیشنهاد است.

گرانولابار

مواد لازم برای تهیه گرانولابار خرمایی

مغز بادام یک پیمانه

جو دو سرپرک 2/1،1 پیمانه

شیره خرما 4/1 پیمانه

کرم خرما3/1 پیمانه

چیپس خرما4/1 پیمانه

کره 2 قاشق غذاخوری

پر زرد آلو خرد شده 4/1 پیمانه

مغز تخم کدو و آفتابگردان جمعا 2/1 پیمانه

طرز تهیه گرانولا بار خرمایی

فر را با دمای 170 درجه کمی زودتر روشن کنید تا گرم شود. مغز بادام ، جو دوسر، مغز تخمه آفتابگردان و کدو را به صورت یکدست کف سینی فر پخش کنید. و در فر به مدت 10 دقیقه بگذارید. در این فاصله کرم خرما ، کره ، و شیره خرما را داخل شیر جوش ریخته. و روی حرارت ملایم به آرامی هم بزنید. تا شروع به جوشیدن کند و بعد حرارت را خاموش کنید.

قلب را از فر خارج کرده و حرارت فر را به 150 درجه کم کنید.

به ترکیب مایع جو دو سر را اضافه کنید. پر زرد آلو، خرمای خرد شده ، و چیپس خرما را داخل قالب بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. دیواره های قالب را با کاغذ روغنی و یا آلمینیوم ضخیم مرغوب بپوشانید. و به صورت یکدست گرانولا را به قالب پخش کنید. چند لایه مواد را روی هم بریزید و به مدت 25-20 دقیقه در فر قرار دهید.

گرانولابار

یک گرانولابار خرمایی جذاب :

مواد لازم

30 گرم کرم کنجد

50 گرم جو پرک

30 گرم تخمه آفتابگردان

30 تخم کتان (دانه چیا)

50 گرم گردو

60 گرم بادام درختی

50 گرم بادام هندی

50 گرم بادام زمینی

100 گرم خرما

مویز و کشمش

2 قاشق غذاخوری عسل

مراحل تهیه:

مرحله 1

داخل تابه ای جو پرک را ریخته و روی حرارت ملایم 5 دقیقه تفت میدهیم. و بعد همه مغزیجات را اضافه کرده و پنج دقیقه تفت میدهیم.

مرحله 2

داخل میکسر خرمای نرم و عسل را ریخته و میکس میکنیم.

با کمی حرارت دادن اگرکه میکسر نبود گرم کنید تا نرم شود.

مرحله 3

روی مغزیجات خرما را ریخته و با قاشق و یا دست به خورد هم بدهید. روی کاغذ روغنی ریخته و به شکل مربع صاف و پرس کنید. و با وردنه رویش بکشید تا رویش صاف شود.

مرحله 4

رویش کیسه فریزرکشیده داخل فریزر نیم ساعت بذارید بعد درآورده. و به شکل مستطیل یا مربع برش بزنید.

گرانولا

گرانولابار جذاب بدون نیاز به پختن

گرانولا بار خوشمزه ، آسان و بدون نیاز به پخت

زمان آماده کردن:20 دقیقه

کل زمان: 20 دقیقه ( به اضافه 1 ساعت برای خنک کردن)

16 عدد گرانولا بار

دسته: میان وعده رژیمی بدون گلوتن

آشپزی به سبک آمریکایی

برای تهیه گرانولا بار این دستور بسیار خوشمزه و آسان است. به طور طبیعی این بارهای مفید گرانولا ، فاقد گلوتن ، شیرین و میان وعده ای مناسب و سالم هستند. 16 عدد گرانولا بار خوشمزه با این دستور خواهید داشت.

مواد مورد نیاز:

یک قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده.

یک فنجان جو دوسر یا جو دو سر زود پز

دو فنجان مخلوط دانه ها ، آجیل ، نارگیل خرد شده ، شکلات ، یا میوه خشک

یک دوم قاشق چای خوری نمک دریایی (اگر از نمک غذای معمولی استفاده میکنید، مقدار کمتری نیاز خواهید داشت)

یک دوم فنجان عسل یا شربت افرا

یک فنجان کره بادام زمینی خامه ای یا کره بادام

یک قاشق چای خوری عصاره وانیل

در کف قالبی مربعی شکل یک برگ کاغذ روغنی قرار دهید. اندازه کاغذ طوری باشد که لبه های قالب را بپوشاند. میتوانید با این کار به راحتی بارها را برش بزنید و از قالب خارج کنید. در کاسه مخلوط کن جو دو سر را بریزید. نمک و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. و سپس این مواد را کنار بگذارید. جالا باید مواد و مغزهایی که برای داخل بار انتخاب کرده ایم در غذا ساز برای مدت کوتاهی و یا در مخلوط کن مخلوط نمایید.( یا اینکه میتوانید آنها را با دست خرد کنید.)

گرانولا

ابتدا آجیل های درشت تر و مغزها مانند بادام را اضافه و برای چند ثانیه خرد کنید.

و دستگاه را برای چند ثانیه دیگر روشن کنید تا بقیه دانه ها را اضافه کرده. و همه مواد به قطعات کوچکتر از ناخن دست تقسیم شوند. مخلوط مغزها را به دارچین ، نمک ، و جو دوسر اضافه کنید.

کره بادام یا کره بادام زمینی را به یک دوم فنجان عسل و عصاره وانیل پر کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود. میتوانید در صورت لزوم روی اجاق گاز مخلوط را به آرامی یا درون مایکروویو گرم کنید. اما اطمینان حاصل کنید که دمای کره مورد استفاده قبل از اینکه آن را به مواد خشک اضافه کنید ، نزدیک به دمای اتاق است ( مخصوصا این امر در صورت استفاده از شکلات بسیار مهم است ، زیرا ذوب میشود) .

داخل مواد خشک وانیل ، کره ، و عسل را بریزید . آنها را با یک قاشق بزرگ با هم مخلوط کنید تا اینکه باهم به صورت یکنواخت ترکیب شوند و جو دوسر خشک باقی نماند . این مرحله کمی زور و بازو و انرژی میخواهد، اما شما میتوانید این کار را انجام دهید ! دقت داشته باشید که اگر به راحتی مواد مخلوط میشدند ، نشانه این است که شما باید دو سر زیادی اضافه کنید ، به مخلوط جو دو سر را تا زمانی که دیگر نتوانید مواد را به راحتی هم بزنید به مخلوط اضافه کنید.

به قالب مربع شکل مخلوط را آماده شده منتقل کنید، به صورت یکنواخت با قاشق مخلوط را در قالب پخش کنید،

سپس از یک لیوان و یا یک وردنه سنگین استفاده کنید تا حسابی مواد فشرده شوند. روی قالب را بپوشانید و حداقل یک ساعت یا بهتر است یک شب در یخچال قرار دهید.

( جو دو سر به زمان نیاز دارد که مقداری از رطوبت را جذب کند تا چسبناک نباشد). آماده برش زدن هستید؟ لبه های کاغذ پوستی را بگیرید و بلند کنید و روی سطحی صاف خارج از قالب قرار دهید. به اندازه دلخواه با یک چاقوی بزرگ و تیز بارها را برش بزنید.

در بسته های پلاستیکی و یا کاغذ روغنی هر گرانولا بار را بپیچید (اگر همه آنها را باهم بسنه بندی کنید به یکدیگر میچسبند). در دمای اتاق بارها به مدت چند روز دو هفته در یخچال و چندین ماه در فریزر تازه میمانند.

گرانولا بار

نکاتی برای تهیه بهترین گرانولا بار

برای تهیه بهترین گرانولا بار کره مغز گردو مناسب است و دارای فیبر، پروتئین ، و چربی سالم است.

همچنین میتوانید از کره تخم آفتابگردان به جای کره بادام زمینی استفاده نمایید.

مطلب مرتبط : گرانولابار با چی شیرین کنیم ؟

شربت عسل یا افرا

در انسجام گرانولا بار شیرین کننده های طبیعی مانند شربت و عسل کمک میکنند و به طرز خوشمزه ای بارها را شیرین مینمایند. همینطور میتوانید با استفاده از خرمای تازه ، خمیر خرما درست کنیدو به مواد گرانولا آن را اضافه نمایید. در مقایسه با شربت افرا و عسل ، خرما فیبر زیادی دارد.

دارچین ، نمک و وانیل

به بارهای شما این مواد طعم و عطر بیشتری میبخشند. همه اینها را در صورت تمایل میتوانید حذف کنید ، اما با وجود آنها بارها جذاب تر هستند. نمک عطر و طعم سایر مواد را افزایش میدهد اما اگر در مصرف نمک محدودیتی دارید آن را حذف کنید . میتوانید برای تهیه گرانولا بارهای متنوع از مخلوط های زیراستفاده کنید:

گردوی آمریکایی یا پیکن ، بادام ، گردو ، یا بادام زمینی

پپیتاس ( تخمه کدو سبز) یا تخمه آفتابگردان گزینه های خوبی هستند .شما میتوانید حداکثر از دانه های کتان حداکثر یک چهارم فنجان یا دانه های چیا استفاده کنید. این دانه ها رطوبت را جذب میکنند ، به همین خاطر پیشنهاد میکنیم مقدار آنها را محدود کنید.

شکلات !

اگر از چیپس شکلات معمولی یا شکلات تقریبا خرد شده استفاده میکنید، چیپس های کوچک شکلات زیبا هستند. در غذاساز آنها را رای چند ثانیه خرد کنید تا به قطعات کوچک تر تبدیل شوند. مقدارآن را به سه چهارم فنجان یا کمتر محدود کنید.

نارگیل ؛

به گرانولاها نارگیل خرد شده یا ورقه شده نیز گزینه جذابی برای طعم بخشیدن هستند.

میوه های خشک ؛

کشمش ، گیلاس ، قره قاط خشک ، زرد آلو و سایر میوه ها ، از آنجا که میوه ها اغلب شیرین هستند ، مقدار انها را به سه چهارم فنجان یا کمتر محدود کنید .

هر میوه ای که بزرگتر از کشمش باشد باید کمی بیشتر خرد شود ؛ چه با دست و چه با غذاساز.

گرانولابار خانگی

همانطور که خواندید یک گرانولابار خانگی خیلی میتواند جذاب باشد. وقتی ان را کاملا سلیقه ای درست میکنید. و از ارگانیک بودن آن مطمئن خواهید شد. توصیه میکنیم حتما این ماده غذایی بکر و جذاب را در منزل برای ایام امتحانات فرزندانتان یا برای مراسم های تولد و مهمانی ها تهیه کنید. و در میانوعده های رژیمی رژیم تان ( لاغری یا سلامت محور) جز اصلی جدایی ناپذیر خودتان قرار بدهید.

پیشنهاد ما تهیه این ماده مغذی در خانه یا تهیه آن از مراکز تولیدی ارگانیک محور میتواند موثر باشد. چرا که افرادی که وقت کافی برای تهیه و حتی مواد اولیه سالم و غیر قابل در دسترس ندارند میتوانند ان را در سفارشات خرید خود بیاورند.

مواد گرانولابار از کجا تهیه کنیم ؟

پایه اصلی گرانولابار جو دو سر پرک است که میتوانید آن را با نام اوتمیل نیز در مراکز ارگانیک فروشی و عطاری ها تهیه نمایید. همچنین برای تهیه مغز ها هم میتوانید مغز های بو داده نشده و خام را در آجیل فروشی ها تهیه نمایید مابقی مواد نیز در فروشگاه های مواد غذایی قابل خریداری هستند. اما باید دقت کنید که حتما حتما مواد اولیه ارگانیک و سالم خریداری نمایید. در غیر این صورت گرانولابار شما ارگانیک و سالم و رژیمی نخواهد بود.

با تمام این تفاصیر یک مجموعه تمامی دغدغه های شما را جمع اوری کرده. و قالب یک محصول بهینه و ارگانیک و سالم و مقوی و مقرون به صرفه ارائه داده است.

مجموعه بلگروپ و گرانولابار ارگانیک

این مجموعه با جمع اوری بازخورد مشتریان و متخصصان دانا در زمینه تغذیه و بدنسازی به این محصول بالقوه دسترسی پیدا کرده است. تا برای رفاه حال هم میهنان عزیزی که به هر دلیلی قادر به تهیه این میانوعده سالم در آشپزخانه خود نیستند. با مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو و استاندارد کشور اقدام به خرید ی مطمئن و سالم نمایند. ما در کنار خرید آسان و با کیفیت محصولات بکر مشاوره های رایگان تغذیه ای و کتابچه های سلامت محور و سبک زندگی سالم را نیز عرضه میداریم تا مشتریان از خرید خود یک حس عالی را تجربه کنند . هدف مجموعه بلگروپ ایجاد و حفظ رضایت مشتری در همه حال میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *