تناسب اندام و تغذیه, مقالات گروه بل

سیر تا پیاز در مورد آلوبخارا

آلو خشک

ابتدا در مورد آلوبخارا مرغوب بیشتر بخوانیم…

رسیدن به یک مزه ترش، علاقه وافری است که در برخی موج می ‌زند، حال می خواهد یک تنقلات ساده باشد و یا آنکه در ظاهر غذایی مجلسی خودش را نشان بدهد. به هر صورت برای خیلی ‌ها ترشی و هر آنچه ترش باشد جذاب است. در این بین چه چیزی می‌ تواند به اندازه داشتن مقداری از یک آلو بخارای مرغوب جذاب باشد؟ چرا؟! چون آلوبخارا نماد مزه ‌های ترش است. یک خشکبار محبوب که با ترشی دلنشینی که دارد، می ‌تواند هر غذایی را با ملایمت لذیذی ترش کند.

فروش عمده آلوبخارا هسته جدا ½ عمده ½ کارتنی

شما که علاقمند به آشپزی سنتی هستید و می ‌خواهید در فهرست غذا های اصیلی که تهیه می‌ کنید، مزه ‌هایی به ‌یاد ماندنی خلق کنید، رسیدن به مقداری آلو بخارای مرغوب لطف بزرگی است. این را اگر از هر خانم خانه ‌داری و یا نه، هر بانو و آقای هنرمندی در دنیای آشپزی بپرسید، قطعاً خواهند گفت که می‌ توان همراه با چند دانه آلو بخارا درجه 1، مزه هایی تهیه کرد که شور خوردن غذا هایی اصیل و ماندگار را برای شما تداعی سازد. این‌ همه از طعم آلو بخارا می ‌آید. یک طعم ترش که گویا با تمام ترشی ‌های جهان متفاوت است. در طعم آلو بخارا با یک ترشی تند و تیز مواجه نیستیم. اینجا ترش بودن تعریف دیگری دارد. تعریفی که برای حضور در یک غذای اصیل مناسب است.

اما بیایید پا را یک قدم فراتر از دنیای خوراکی ‌ها و آشپزی غذا های اصیل بگذاریم. اینکه این ترشی جذاب و ملایم از کجا آمده است؟ آیا تا به ‌حال به این فکر کرده ‌اید که آلو بخارا چطور تهیه می شود؟ برای رسیدن به این پاسخ همراه ما شوید تا در ادامه به رمز و راز رسیدن به یک آلو بخارای مرغوب بپردازیم.

حال برای فروش محصول آلوبخارا مرغوب ممتاز طلایی و آلوبخارا شوقانی که به آن آلوبخارای هسته جدا نیز میگویند میتوانید با مشاوران شرکت دانه های ارگانیک بهراد بدون واسطه و مستقیم از باغدار نیشابوری که به دست تان ارسال میگردد وارد مذاکره شوید. میتوانید از راه های ارتباط با ما سفارش خود را ثبت نمایید تا بهترین کیفیت بی رقیب بدون نگهدارنده و ارگانیک و بدون تیزآب به دست تان ارسال گردد.

آلو خشک

مزایای تولید آلوبخارا

برای اینکه بخواهیم تشریح کاملی از تولید آلو بخارا داشته باشیم، باید این مزه ترش و ملس را خیلی قبل تر از فضای خشکباری آن یعنی بر شاخسار درختان جستجو کنیم. جاییکه انواع آلو بخارا در دنیای ترش و شیرین میوه ‌هایی تازه و آبدار حضور دارند.

آلو بخارا قبل از آنکه خشک شود، یک آلوی آبدار است. آلویی که خود در جمع میوه ‌های محبوب قرار می گیرد. البته هر آلویی توانایی تولید آلو بخارای مرغوب را ندارد. تنها برخی از آلو ها هستند که می ‌توانند به این خشکبار ترش تبدیل شوند؛ اما آلو ها از خانواده بزرگ میزبانی می‌ کنند. خانواده ای با حداقل 1200 نوع آلوی متفاوت از سراسر جهان. لکن در یک دسته‌ بندی کلی دو نوع آلو در جهان تعریف شده است. آلوی ژاپنی با ظاهری گرد، در مقابل آلوی اروپایی با ظاهری کشیده. آنچه ما در ایران از آلو ها داریم، عموماً در دسته آلو های گرد قرار می گیرد.

میوه ‌هایی که در اواسط تابستان آماده برداشت هستند و تا اواسط پاییز حضور پررنگ آنها در جمع میوه‌ های دلنشین پاییزی دیده می شوند.

آلوی سیاه، آلوی سبز، قطره طلا، آلوی قرمز، آلوی زرد و… از نمونه‌ های شناخته ‌شده انواع آلو محسوب می شوند؛ اما آنچه می ‌تواند آلو بخارای مرغوب ما را تهیه کند، از گونه ای با نام آلو بخارایی تهیه می ‌شود.

آلوی بخارایی که گاهاً با نام درخت گوجه وحشی نیز یاد شده است، از گونه ‌های بسیار متداول آلو است. درختی که اصالت آن در اروپا آغاز می ‌شود و در تمام منطقه غرب آسیا و حتی شمال آفریقا کشیده خواهد شد. این‌ گونه از آلو در مناطق شمال غرب ایران نیز حضور پررنگی دارد. اگر بخواهید آلوی بخارایی را در جمع دیگر آلو ها شناسایی کنید، کافی ا‌ست آن را از روی رنگ بنفش رو به تیره ‌ای که دارد بشناسید. آلو بخارای مرغوبی که قرار است آن مزه ترش و جذاب را تولید کند، محصول خشک کردن همین آلوی بنفش رنگ است.

 

انواع آلوبخارا از کجا می آید؟

اما قرار نیست تا همراه با همین یک نوع از آلو، تولید آلو بخارا را تمام کرده باشیم. ماهیت آلو بخارا شامل هر نوع آلویی است که با روش خاصی خشک شده باشد. به ‌این ‌ترتیب می ‌توان با انواع آلو خصوصاً آلوی قطره طلا و حتی گوجه سبز آشنایی که همه آن را دوست داریم، آلو بخارای مرغوبی تولید کرد. به شرط آنکه تمام مسیر تولید آلو بخارا را دقیقاً رعایت کرده باشیم.

با تمام نکاتی که در مورد آلوبخارا مرغوب گفته شد تمامی آلوبخارا هایی که بدون نگهدارنده و تیزآب و گوگرد هستند و در واقع ارگانیک هستند میباست خواص ذکر شده در پایین همین صفحه را داشته باشند و از جدول غذایی زیر پیروی کنند :

جدول ارزش غذایی آلوبخارا در 100 گرم
انرژی 250 کیلو کالری
پروتئین 3.12 گرم
چربی 0 گرم
کربوهیدرات 59.38 گرم
فیبر توتال 6.2 گرم
قند ها 25 گرم
کلسیم 62 میلی گرم
آهن 1.12 میلی گرم
پتاسیم 725 میلی گرم
سدیم 12 میلی گرم
ویتامین A 1250 IU

آلو خشک

آلو بخارای مرغوب چه ویژگی‌ هایی دارد؟

خشک کردن میوه ها یک ایده مطلوب برای نگهداری طولانی مدت آنها است. برای این منظور انواع روش‌ ها وجود دارد. مانند تولید آلو بخارا که در اصل یک ایده کامل برای خشک کردن انواع آلو می باشد. لذا هر نوع خشک کردن آلو ها در نهایت آلو بخارا نخواهد شد؛ بلکه لازم است تا مسیر خشک کردن را برای داشتن آلو بخارای مرغوب در نظر گرفته باشید.

احتمالاً همگی متوجه هستید که آلو بخارا پوست ندارد. خیلی‌ هم خشک نیست و به راحتی همراه با اندک خیس خوردن نرم می شود. تمام این ویژگی ‌ها برای آن است که این نوع خشکبار قرار است همراه با انواع خورشت ها مصرف شود. برای همین است که کمتر کسی می ‌خواهد طعم آلو بخارا را به ‌عنوان یک نوع تنقلات در نظر بگیرد.

مثلاً آیا تا به حال کسی را دیده ‌اید که جدا از تشخیص آلو بخارای مرغوب، بخواهد این خشکبار را به ‌عنوان یک تنقلات مصرف کند؟! قطعاً این طور نیست. آلو بخارا را برای حضور در انواع غذا ها تهیه می ‌کنند تا بتوانند آن مزه ترش جذاب را ایجاد کنند. پس لازم است بدون پوست باشد، خیلی خشک نباشد تا به راحتی همراه با اندک خیس خوردنی نرم شود و در ادامه همراه با پخت غذا های اصیل ایرانی بتواند آن مزه جذاب خود را غالب کند.

از این ‌رو اگر می ‌خواهید خرید آلو بخارا داشته باشید، حضور این ویژگی ‌ها را در محصولی که تهیه می ‌کنید در نظر بگیرید.

تقریباً هر مغازه خوار و بار فروشی و تمام خشکبار فروشی ها در امر فروش آلو بخارا هستند. عموماً این محصول به شکل فله ‌ای به فروش می ‌رسد. گاهی هم شاهد انواع بسته ‌بندی آلو بخارا هستیم. لکن هر آلو بخارایی که در سطح بازار دیده می شود، نمی ‌تواند آن محصول درجه 1 و ایده ‌آل شما باشد. از این ‌رو در خرید آلو بخارا هوشمند باشید تا در نهایت آن طعم دلنشین را در جمع غذا های اصیل خود خلق کنید. لکن بیایید تا ببینیم ویژگی ‌های ظاهری آلو بخارای مرغوب چگونه تولید می شود؟

از لحاظ نحوه فروش و نحوه تحویل بار و نحوه بسته بندی و ارسال نیز یک کالا مورد تایید مشتریان قرار میگیرد اگر بهترین کالا در لفاف و بسته بندی بی کیفیت ارسال گردد یا نحوه تحویل بار به درستی و با پیگیری های لازم صورت نگیرد بر روی حس رضایت مشتری اثر سو داشته و نمیتواند در بازار موفق گردد شرکت دانه های ارگانیک بهراد بر روی تمامی ادعا ها و نظراتی که دارد نسبت به بازار رقابتی حاکم در کشور بسیار دقیق و مدون بوده میتواند تمامی انتظارات مشتریان عزیز را بر آورده نماید  چرا که اصل ارائه خدمت و کالا بر پای رضایت مشتری به صورت صد در صدی بنا شده است.

 

خواص آلوبخارا

  • مشکلات گوارشی را برطرف میکند
  • یک منبع غنی از ویتامین سی
  • سلامت قلب و عروق را تظمین میکند
  • با سلول های سرطانی در صورت ارگانیک بودن بدون تیزآب و گوگرد مبارزه میکند
  • حفظ حد مناسب کلسترول خون
  • ملین کننده طبیعی به خصوص برای افراد در سنین بالای 45 سال
  • خطر از بین رفتن لکه زرد داخلی چشم را به صفر میرساند و مانع از شب کوری و آب مروارید در سنین پایین میگردد
  • جریان خون را در رگ ها بهبود میبخشد

 

خواص آلوبخارا برای کاهش وزن و انواع رژیم ها

  • در رژیم های لاغری و کاهش وزن بسیار موثر است به خصوص در لاغری های دور شکمی
  • دارای فیبر های با ارزش و حل شدنی است
  • ما را در کنترل قند خون و دیابت یاری میرساند
  • سیستم ایمنی را تقویت میکند
  • سلامت استخوان ها را تظمین میکند
  • منیزیم قابل توجهی دارد
  • میزان اسید فولیک و در خونسازی در بدن تاثیر بسزایی دارد
  • در رژیم های سم زدایی عالی و خاصیت ادرار آوری قوی دارد

 

مزایای آلوبخارا برای پوست

  • پوست را جوان و شاداب و بدون لک و کک های نتیجه فعالیت های رودوی میکند
  • سبب کاهش زخم های پوستی و درونی بدن
  • سرشار از انتی اکسیدان است که مانع از پیری زودرس میشود
  • زخم ها را التیام میبخشد
  • سبب داشتن پوست سالم و جوانتر میشود

 

مزایای آلوبخارا برای مو

  • مو ها را تحریک به رشد بیشتری میکند
  • شوره زدایی میکند
  • مانع از ریزش مو میشود
  • مو ها را ضخیم و محکم تر میکند
  • با کچلی سر مقاومت میکند
  • رنگ مو های از دست رفته را به حالت و رنگ اولیه باز میگرداند

آلو خشک

روش تولید آلو بخارا

در روش تولید آلو بخارای مرغوب، لازم است تا در فصل آلو بخارا که غالباً میانه گذر از تابستان تا پاییز می باشد، در صدد تهیه انواع مرغوب از آلو باشید. آلو بخارایی گزینه خوبی است؛ اما آلوی قطره طلایی هم می ‌تواند انتخاب مناسبی باشد. هر چه آلوی شما درشت ‌تر و آبدارتر باشد، لاجرم آلو بخارای مرغوب‌ تری حاصل خواهد شد.

برای تهیه آلو بخارا در گام اول آن را در آب می ‌جوشانند. این جوشاندن اولیه با چند هدف صورت می‌ گیرد. اول آنکه آلوی پخته شده به مراتب پس از خشک شدن مزه جذاب ‌تری دارد. از طرفی ماندگاری در مدت زمان طولانی ‌تری را تامین خواهد کرد و مهمتر از همه اینکه می توان پوست آلو را به راحتی جدا نمود. همان‌ طور که گفتیم آلو بخارای مرغوب با هدف استفاده در بطن غذا های سنتی تولید می ‌شود. پس لازم است تا پوست آن گرفته شود.

 

طرز تهیه آلوبخارا

مرحله جوشاندن آلو بخارا در آب باید در مدت زمانی معین باشد. البته بسته به نوع آلو، درجه سختی و یا نرمی آن، میزان آبدار بودن و… مدت زمان تعریف شده‌ ای وجود ندارد؛ اما حرفه‌ ای‌ ها می ‌دانند که آلو بخارا نه باید کاملاً پخته شود و نه آنچنان که همچنان کال مانده باشد. با همین ایده، مدت زمان مطلوب حضور آن در آب جوش را تعیین می ‌کنند. پختن زیاد در زمان پوست کندن آلو باعث خرابی سطح آلو می شود. در نظر داشته باشید که یک آلو بخارای مرغوب تنها در کیفیت و مزه مطلوب نمی ‌باشد؛ بلکه شکل ظاهر خوبی هم دارد. در غیر این صورت احتمالاً با یک آلو بخارا درجه 2 رو به ‌رو هستید.

به هر صورت پس از آنکه آلو بخارایی اندک نیم ‌پز شده و کاملاً پوست کنده را حاصل آوردید، دیگر می‌ توانید مقدمات خشک سازی آن را فراهم کنید. خشک سازی باید در یک محیط عاری از رطوبت باشد، جریان مطلوب هوا در فضای مورد نظر تامین شود و تمام آلو بخارا ها در معرض مستقیم تابش خورشید قرار گیرند. البته این قرار دادن آلو ها در برابر نور آفتاب نباید به گونه ‌ای باشد که احتمال حضور انواع حشرات و یا حیوانات را به دنبال داشته باشد. در غیر این ‌صورت هرگز نمی ‌توانید آن آلو بخارای مرغوب را تهیه کنید.

 

افزایش مدت ماندگاری آلوبخارا به روش دودی کردن

روش دیگری نیز در تولید آلو بخارای مرغوب وجود دارد که با نام آلو بخارای دودی یاد می شود. در این روش یک مرحله اضافه به نسبت روش آفتابی در نظر گرفته شده است. به این ترتیب که آلو ها را پس از جوشاندن، درست قبل از آنکه پوست کنده شوند، در یک فضای بسته قرار می دهند و با آتش زدن گوگرد دود می دهند. این دود گوگرد بر سطح آلو ها نشسته و آنها را بسیار خوش رنگ تر و شفاف ‌تر می ‌سازد. البته استفاده از روش دودی در تولید آلو بخارای مرغوب دلایلی فراتر از زیبا کردن آنها را دنبال می‌ کند. چرا که این لایه نازک از دود دهی مانع از کرم خوردگی و نفوذ حشرات به داخل آلو بخارا در تمام مدت نگهداری از آن خواهد شد.

به این ترتیب از آلو بخارای مرغوب تری که کاملا مناسب بازار های مطرح داخلی و حتی صادرات است، برخوردار خواهیم شد. لکن نکته در مصرف آلو های دود خورده می باشد. از آنجا که گوگرد در جمع مواد سمی قرار می گیرد، لذا ضرورت دارد تا آلو بخارای دود خورده را قبل از استفاده همراه با آب کاملا شسته و پاک نمود.

آلو بخارا خشکباری خوشمزه و درعین حال بسیار مفید است.

آلو بخارا سرشار از پتاسیم است و در آن مقدار قابل ‌توجهی از ویتامین B6 ، A  و نیانسین وجود دارد. تمام این محاسن باعث شده تا این خشکبار ترش برای سلامتی نیز مفید باشد. مانند مصارف درمانی آن برای کنترل فشار خون، نرم شدن شکم، رفع خارش، نرم کردن سینه و… که بسیار رایج و شناخته شده می ‌باشند.

به هر صورت اگر در سطح بازار هستید و می ‌خواهید تا آلو بخارای مرغوبی تهیه کنید، لازم است تا برخی نشانه ‌های مرغوبیت آن را نیز بدانید. مانند آنکه آلو بخارای مرغوب کاملاً گرد است، رنگ آن اندکی به زرد نباتی می‌ زند، طعم ترش این خشکبار باید ملس باشد و عاری از هر گونه بو باشد. اگر جایی کسی را یافتید که در امر فروش آلو بخارا با چنین ویژگی ‌هایی است، قطعاً بدانید که با یک آلو بخارای مرغوب رو به ‌رو هستید.

میوه خشک

مزایای خرید آلوبخارا آنلاین

تحویل آلوبخارا درب منزل:

حال که موضوعات مربوط به آلوبخارا به طور تحقیقی عنوان گردید به روش خرید این محصول باید اشراف داشته باشیم چرا که در خرید این محصول میبایست با تماس نزدیک چشم و لمس محصول و حتی چشیدن آن صورت پذیرد ما در شرکت دانه های ارگانیک بهراد به دنبال فروش محصولی مرغوب و بدون مرجوع شدن هستیم تا رضایت مشتری صد در صدی و اشاعه کالا و برند ما صورت پذیرد.

لذا برای رسیدن به این هدف مطمئنا رضایت مشتری مهمترین موضوعی است که به آن میپردازیم بنابراین اگر از عمده فروش کالایی در فضای مجازی خریداری میکنید ابتدا به نوع بسته بندی سپس به کیفیت و قیمت آن اطلاعات کامل را کسب نمایید بدین منظور که از خرید خود رضایت داشته باشید میتوانید در همین سایت از راه های ارتباطی ما کمک بگیرید تا مشاوران ما محصول را برایتان قابل لمس نماید و حس خوب یک خرید عالی با یک محصول ارگانیک و بکر را تجربه نمایید.

دلایل کسب رضایت صد در صدی مشتریان بدون مرجوع شدن کالا

  • صرف وقت برای شرکت و مشتری
  • صرف هزینه برای شرکت و مشتری
  • ضرر و زیان غیر قابل محاسبه شرکت
  • ضرر و زیان مواد اولیه کالا شرکت
  • عدم رضایت مشتری که سبب عدم خرید مجدد میگردد
  • آشفتگی سازمانی برای شرکت
  • از دست رفتن مشتری برای شرکت
  • پیگیری های متعدد تحویل کالا به شرکت و استرداد وجه به مشتری

لذا با این دلایلی که عنوان گردید اگرچه نارضایتی و بی هماهنگی سازمان برای شرکت مبدا مشهود میباشد در ادامه مشتری از دست رفته بسیاری از مشتریان دیگر را تحت تاثیر خود قرار میدهد و از همه لحاظ همانطور که میبینید به ضرر شرکت خواهد بود. شایان ذکر است که در شرکت دانه های ارگانیک بهراد تمامی پتانسیل و انرژی بر روی رضایت و ارسال به موقع و با کیفیت محصول به درب منزل مشتریان صرف میگردد و تجربه یک خرید رضایت بخش و موفق را با این شرکت تجربه خواهید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *