از خوبی های گرانولا بگوییم کم گفته ایم. این نکته را فراموش نکنید. که هر گاه حرف از گرانولا به میان می آید همه ترکیب آن که جو دو سر پرک نیست.
در گرانولا از مغز ها و مواد شیرین کننده و دانه های خارجی میبایست استفاده شود. تا فرق آن را با سایر معجون های بازار و حتی خانگی بدانید.
گرانولا با توجه به اینکه چهار مدل دارد. و برای گروه سنی و شرایط خاص طراحی شده است. هر کدام از آنها میتواند با هر روشی که دوست دارید. و البته متخصص تغذیه برایتان تجویز کرده است استفاده و میل کنید.
مصارف مصرف گرانولا های مجموعه بلگروپ
- گرانولا سوپرایز یا همان گرانولای پر مغز آجیلی که همه آن را دوست دارند. و برای مهمانی ها و انواع دسر ها استفاده میشود. و در واقع یک معجون همیشگی و همراه است در ماست و بستنی و شیر و به تنهایی
- گرانولا شکلات تلخ که بیشتر کودکان آن را دوست دارند. و در تولد ها و مهمانی ها در انواع دسر ها و پودینگ ها یا ژله ها و بستنی ها استفاده میشود.
- گرانولا فیتنس که بیشتر ورزشکاران و خانم های باردار و شیرده و برای تناسب اندام کاربرد دارد. که البته در تمامی دسر ها و میانوعده همراه با میوه ها یا آبمیوه شیر و بستنی و ماست و حتی به تنهایی استفاده میشود. و طرفداران ورزشکار و باشگاهی آن را دوست دارند.
- گرانولا گرین یا گرانولا وگن برای دوستانی هست که از عسل در گرانولا فراری هستند. و به جای عسل از شیره انگور و خرما استفاده شده. همراه با دانه ها و مغز ها و میوه های خشک یک ترکیب جذاب دوست داشتنی است. که همراه با انواع دسر ها و شیر و بستنی و ماست و پودینگ ها و دسر ها و در تاپینگ های وعده ها و میانوعده ها استفاده میشود.
به طور کلی از همه انواع گرانولا میتوانید به دید یک معجون مغزی و پر محتوا و سالم به خاطر داشته باشید. که میتوانید در کنار انواع دسر ها و غذا ها و سالاد ها از آن استفاده کنید.
یک پیشنهاد ویژه
برای همه نوع دسر یا همراه با ماست و شیر اگر از گرانولا استفاده میکنید از زمان ترکیب ماده با بیس انتخابی (ماست شیر یا میوه یا آبمیوه و …) بگذارید. دو الی سه ساعت بگذرد تا محتوای گرانولا ها در بیس مرطوب تان باز شود. و طعم ها خودشان را بر روی زبان و در دهان تان خودشان را نشان دهند. که این بهترین شگفتی است که یک گرانولا میتواند به شما بدهد.
گرانولا در بستنی
اگر بستنی خانگی درست میکنید پیششنهاد میکنیم. گرانولا را در ترکیب بستنی در زمان قبل از فریز مخلوط کنید. تا وقتی که خوب بستنی را در دهانتان با مغز ها می جویید. و از طعم بی نظیر گرانولای عسلی یا گرانولای شکلاتی لذت میبرید از این لذت بی بهره نباشید.
اما اگر در بستنی های صنعتی و اماده برای دسر تا میانوعده خود استفاده میکنید گرانولا را لایه لایه با بستنی ترکیب کنید. تا مقداری از حالت کریسپی دانه ها خارج شود. در غیر این صورت گرانولا در بستنی آماده طعم را برای شما خیلی باز نمیکند. و تنها در دهانتان آن را میجوید.
بعد از این که با شرایط گرانولا در دسر ها و بستنی آشنا شدید یک دستور پخت غذای بی نظیر را برایتان محیا کرده ایم تا از استفاده دانه ها و مغز ها در غذاهای خانگی تان بیشتر مطلع شوید.
آجیل ها را در غذاهایتان استفاده میکنید ؟
آیا تا کنون به فکر مقوی تر کردن غذاهایتان بوده اید؟
آیا با گرانی قیمت آجیل ها در بازار دیگر از خوردن آنها محروم شده اید؟
راهکاری برای استفاده بهتر مغز ها در غذاها و وعده هایتان در نظر دارید ؟
جواهر پلو را میشناسید؟
جواهر پلو خوردید ؟
غذاهای ایرانی در سطح جهان از ارزش بسیار زیادی برخوردار می باشند. طعم لذیذ ، بوی مطبوع و خوشایند، مفید و سلامت بودن غذاهای ایرانی از جمله خصوصیات بی نظیر آنها به شمار می رود. برخی از غذاهای ایرانی ، حتی نام خوشمزه ای را نیز در بر دارند. جواهر پلو یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم ایرانی می باشد که از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است. استفاده از ترکیبات بی نظیر برای سرو این غذا ،از گذشته تاکنون بسیار مورد توجه افراد بوده است. یکی از مهمترین و قابل توجه ترین ترکیبات در این غذا ، آجیل جواهر پلو می باشد .این غذا سرشار از انرژی و کالری برای افراد و نوجوانان خواهد بود.
تاریخچه استفاده از جواهر پلو با آجیل مرغوب :
در کشور ما از زمانهای بسیار دور ،استفاده از آشپزان درجه یک برای پخت غذاهای فوق العاده و لذیذ ،بسیار مورد توجه بوده است. غذاهایی مانند جواهر پلو قدمتی دیرینه دارند. در دوره ی صفوی ابداعات بسیار زیادی از جانب آشپزهای درباری صورت می گرفت. یکی از این ابداعات ،پخت جواهر پلو بود. استفاده از انواع آجیلها در کنار غذا ، علاوه بر چهره ای متناسب با شخصیت درباری ، عطر و طعم فوق العاده ای را نیز در بر داشته است.
پس از مدت ها با توجه به ترکیبات بی نظیر در این غذا و نیز تاثیرات شگفت انگیز آن بر روی بدن ، این غذا با نام جواهر پلو معروف شد. استفاده از رنگ های متنوع بر روی پلو در این غذا ، می تواند تصویری خیره کننده را به ارمغان آورد. ترکیب رنگ آجیل در کنار زرشک و خلال پرتقال (نارنج) ، نقاشی جذاب و لاکچری را برای میهمانی ها به همراه خواهد داشت.
معرفی جواهر پلو :
در معرفی جواهر پلو ، ابتدا باید به اصالت ایرانی این غذا اشاره نمود. استفاده از رنگ ها ، طعم ها و عطرهای فوق العاده همواره مخصوص غذاهای ایرانی بوده و بس. اما این غذا یکی از غذاهای مجلسی می باشد که اغلب برای میهمانی های خاص و لاکچری اقدام به پخت و سرو آن می نمایند. استفاده از فنون خاص در آشپزی می تواند در طعم و مزه ی فوق العاده ی این غذا موثر باشد. امروزه شاهد سرو این غذای شاهانه در بسیاری از کشورها ، خصوصا ترکیه خواهیم بود. در معرفی جواهر پلو می توان به آجیل تازه و مناسب ، گوشت یا مرغ ، برنج و … اشاره نمود.
روش پخت جواهر پلو :
استفاده از دستورالعمل های کاربردی و مفید برای پخت بسیار مناسب این غذای فوق العاده خوشمزه ،بسیار مهم و ضروری خواهد بود. همچنین در نظر گرفتن ذائقه ی افراد می تواند تا میزان بسیار زیادی سبب موفقیت شما گردد. گام های موثر در جهت رسیدن به یک جواهر پلوی بی نظیر عبارتند از :
گام اول :
آماده کردن مواد اولیه ی مرغوب و ارگانیک مانند استفاده از آجیلهای بسیار مرغوب و تازه ( استفاده از آجیل و دانه های مغذی می تواند خاطره ای بی نظیر را از طعم فوق العاده ی این غذا در کام شما بر جای بگذارد) استفاده از خلال پوست پرتقال یا نارنج بنا به سلیقه ی افراد ، استفاده از زرشک ارگانیک و خوش رنگ ، استفاده از زعفران های اصیل ایرانی و مواد ارگانیک دیگر ،می تواند طعمی مطلوب و مناسب را برای جواهر پلو به همراه داشته باشد.
گام دوم :
استفاده ی مطلوب از مواد اولیه می باشد. برای نمونه استفاده از آجیل بل باید به همراه کره و نیز خیس خورده باشد تا طعم لذیذی را به همراه داشته باشد. همچنین استفاده از شکر در کنار زرشک برای برخورداری غذا از طعم ملس ، بسیار مهم و ضروری خواهد بود. در نظر گرفتن آبلیمو نیز می تواند گام موثری در جهت خوش طعم نمودن جواهر پلو باشد. البته ناگفته نماند که آجیل مهمترین مواد اولیه برای این غذا می باشد. از این جهت استفاده از آجیل مرغوب و باکیفیت و همچنین آماده نمودن مناسب این محصول بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
گام سوم :
ترکیب نمودن این مواد با یکدیگر با استفاده از دستور پخت مناسب گام آخر برای این پخت این غذا می باشد. در روش پخت این غذا باید به موارد زیر اهمیت دهیم :
- برنج را جداگانه دم بیاندازید.
- مرغ و یا گوشت را به همراه برخی از طعم دهنده ها مانند کره ، پیاز ، انواع ادویه ها و … بپزید.
- زرشک را پس از شستشو با کمی شکر به همراه کره تفت دهید.
- خلال مورد نظر خود را ( خلال پرتقال و یا خلال نارنج ) را برای 4 بار می جوشانیم. تا تلخی پوست آن گرفته شود. پس از هر بار جوشاندن از آب سرد برای شستشو استفاده می کنیم . سپس برای بار آخر اقدام به جوشاندن خلال ها به همراه مقداری شکر خواهیم نمود. پس از پخت کامل خلالها برای برخورداری از طعم لذیذ مقداری آبلیمو به آنها اضافه می کنیم.
- آجیل هایی که از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار هستند را برای مدت زمان مناسبی در آب و شکر خیسانده سپس آبکشی می کنیم. آنها را در فویل آلومینیومی در کنار کره قرار داده و بر روی برنجی که در حال دم کشیدن است قرار می دهیم.
طرز سرو جواهر پلو :
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین عوامل در سرو غذا، توجه به تزئین آن می باشد. جواهر پلو از جمله غذاهایی می باشد که دارای چهره ای هوس برانگیز است . استفاده از رنگ های جذاب ما بین پلو و بر روی پلو، می تواند ظاهری خیره کننده و هوس برانگیز را برای کلیه افراد در بر داشته باشد. این غذا از جمله غذاهایی است که افراد با دیدن آنها فراموش می کنند که در رژیم به سر می بردند. با خرید مواد اولیه مرغوب مانند خرید آجیل و همچنین خشکبار ( خلال پرتقال و زرشک ) تازه می توان غذایی جذاب و لاکچری را سرو نمود.
خلال بادام و خلال پسته ی استفاده شده در این غذا باید از رنگ فوق العاده ای برخوردار باشند. رنگ سفید و سبز این محصولات نشان دهنده ی میزان تازگی این محصولات خواهد بود. خرید از برند معتبر می تواند تا میزان چشمگیری در تولید جواهر پلو بی نظیر ، موثر واقع گردد.
معرفی دسر ها و غذا های آجیلی در مجموعه بلگروپ
دسر ها و غذاهای آجیلی تنها پیشنهاد امروز و دیروز و فردای ما نیست که با آنها بخواهیم به اطلاعات عمومی مان بی افزاییم
در عصر جدید و آینده با توجه به نرخ رشد جمعیت به ازای هکتار زمین میبایست در ترکیب غذاهایمان دستورزی هایی انجام دهیم تا از قافله سلامتی و رشد عقب نمانیم. اگر چه با افزایش قیمت ها مواجه هستیم اما این نمیتواند جلوی مصرف مواد مغذی و سالم را برای ما بگیرد پرا که بیمار میشویم و هزینه های گزاف درمان را به ناچار باید پرداخت کنیم. لذا خواهشمندیم سبک زندگی سالم را در پیش بگیرید و از همه مواد غذایی در دسترس ولو کم شده استفاده کنید و از مصرف مواد غذایی صنعتی پرهیز کنید. هیچ غذایی سالم تر از غذای آشپزخانه شما نیست به همراه مواد اولیه سالم و مغذی که بر اساس دانایی و آگاهی باشد.
برای آن دسته از دوستانی که مایل به استفاده از ترکیبات بالقوه وبسایت ما هستند پیشنهاد میکنیم که نمونه محصولات ما در هیچ کجای بازار و وبسایت دیگر نمیبیند که همرا هبا مشاوره تغذیه ای باشد.