تناسب اندام و تغذیه, مقالات گروه بل

فندق در گرانولا و شکلات صبحانه

یکی از انواع خشکبارهای بسیار مفید و ارزشمند ، فندق ها هستند. این محصول ابتدا در کشورهای ترکیه ، اسپانیا ، ایتالیا و همچنین ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفته است. سپس به دلیل برخورداری از مزایای ارزشمند غذایی و تاثیرات فوق العاده بر روی سلامتی افراد ، در کشور ما نیز مورد استقبال و استفاده ی افراد قرار گرفت. این محصول دارای عطر و طعم منحصر بفرد و شیرینی می باشد . اما برخی از برندها با در نظر گرفتن خواص این محصول ، اقدامات ارزشمند و ایده آلی را بر طبق نظر کارشناسان تغذیه ، بر روی این محصولات انجام داده اند که اغلب بسیاری از این برندها خارجی هستند. اما شرکت دانه های ارگانیک بهراد با استفاده از نظرات متخصصین تغذیه و همچنین کسب اطلاعات جامع برای افزایش ارزش غذایی اقدام به بسته بندی فندق نموده است.

خصوصیات منحصر بفرد در فندق :

جلوگیری از انواع سرطان ها به خصوص سرطان قلب ، فشار خون ، دیابت، مفید برای لاغری و …

 

  • فندق با چه چیزی مقوی تر است ؟

از جمله خصوصیات بارز در این محصول ، می توان به ترکیبات استفاده شده در آنها اشاره نمود. استفاده از انواع محصولات در تولید فندق نقش موثری خواهند داشت. این ترکیبات در کنار عطر و طعم فندق ، طعم لذیذ و به یاد ماندنی را به همراه خواهند داشت. از جمله ترکیبات استفاده شده در این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • گردو :

یکی از ترکیبات مورد استفاده در این محصول ، گردو می باشد. گردو با برخورداری از مزایای بی نظیر ، انتخاب ایده آل و منحصر بفردی خواهد بود. گردوها سرشار از مواد معدنی و انواع ویتامین ها هستند. از این رو می توانند تاثیرات بسیار زیادی بر روی سلامتی افراد داشته باشند.

  • برخورداری از پروتئین گیاهی ،
  • فسفر ،
  • فیبر
  • آنتی اکسیدان قوی
  • برخورداری از امگا 3
  • بهبود عملکرد مغز
  • پیشگیری از بروز برخی از بیماری های قلبی و مواردی از این قبیل

از جمله ویژگی های گردو می باشد. ترکیب این خشکبار بی نظیر در کنار فندق می تواند علاوه بر طعم فوق العاده ، مزایای چشمگیری را نیز برای بدن به همراه داشته باشد.

 

خواص فندق چیست ؟

فندق حاوی مواد مغذی فراوانی است که علاوه بر طعم بی نظیرش در شکلات های صبحانه ایجاد میکند میتواند تامین کننده نیاز های ضروری بدن نیز شود از جمله خواص آن شامل :

  • اسیدهای غیر اشباع
  • امگا 6 و امگا 9
  • ویتامین A
  • B6
  • B3
  • B2 و B1
  • ویتامین K
  • ویتامین   E
  • ویتامین C
  • و مقادیر مناسبی از آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی و…
  • فندق بو داده یا خام بهتر است ؟

این فندق بو داده و یا فندق خام نیز یکی از ترکیبات اصلی بکار رفته در محصولات صنعتی و سنتی می باشد. فندق با در بر داشتن خصوصیات منحصر بفرد ، تاثیرات شگفت انگیزی بر روی تندرستی و سلامت افراد داشته است. قرار دادن این محصول در رژیم های غذایی ، می تواند تا میزان چشمگیری مواد اصلی و اولیه بدن را تامین نماید. استفاده از فندق های بو داده ، فندق خام و یا خرد شده در گرانولا شکلات تلخ بسیار ایده آل و مناسب بوده است . این محصول سرشار از موادی مانند :

  • حاوی فیبر مناسب
  • پروتئین ها
  • دارای پروتئین گیاهی فوق العاده و مفید
  • چربی ها
  • انواع ویتامین ها
  • مواد معدنی

است که تاثیرات مثبتی بر روی

  • حرکات سالم روده
  • کاهش وزن
  • جلوگیری از آسیب دیدگی های سلولی
  • کاهش کلسترول
  • سلامت قلب
  • بهبود و افزایش تعداد اسپرم ها و مواردی از این قبیل خواهد داشت.

 

راهنمایی برای خرید گرانولابل:

شرکت دانه های ارگانیک بهراد همواره به فکر رفاه و آسایش مشتریان خود نیز بوده است. از این جهت با راه اندازی سایت اینترنتی فروش و همچنین ارائه ی مشاوره های هدفمند و مناسب در زمینه ی انواع محصولات ، در جهت رفع نیاز مشتریان در تلاش بوده است. می توان گفت یکی از راههای ایده آل برای دسترسی به این نوع از محصولات ، خرید اینترنتی آنها می باشد. در خرید اینترنتی افراد می توانند در کسری از زمان محصولات مورد نظر خود را مشاهده و اقدام به ثبت سفارش نمایند. سپس در کمترین زمان ، در محل مورد نظر ، با ارسال رایگان برای مقادیر بالا، کالای مورد نظر خود را دریافت نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *